Teaser: Westworld, HBO-ov futuristički triler – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Westworld, HBO-ov futuristički triler

Teaser: Westworld, HBO-ov futuristički triler

Sinoć, uz finale druge sezone True Detectivea, HBO je prikazao poluminutni teaser svoje nove serije Westworld, najavljene za iduću godinu. Radi se o remakeu istoimenog filma iz 1973. godine, futurističkom western techno-trileru. Kao i original, serija se također smješta u distopijsku budućnost i zabavni park kojeg čine androidi.

Ispred i iza kamere stoje i sjede poznata lica — autor adaptacije je Jonathan Nolan, koji je kreirao Person of Interest, a producira je Bad Robot, studio J.J.-a Abramsa.

Glumačka ekipa je također prilično impresivna: Anthony Hopkins kao direktor zabavnog parka, Ed Harris kao misteriozni negativac “Men in Black”, Jeffrey Wright kao tvorac androida u zabavnom parku… Tu su još Evan Rachel Wood, Shannon Woodward…

Origial je napisao i režirao Michael Crichton, autor niza kultnih romana, koji su kasnije adaptirani u uspješne filmove, a za televiziju je kreirao — primjerice — Hitnu službu. Teme kojima se bavi su tehno-trileri, a Westworld također upada u taj žanr. HBO kaže da bi osim ideje i atmosfere, serija trebala biti zasebna i odvojena stvar.

3 komentara
  • nebi bilo loše navesti da nam je crichton “prodao” malo vrijednije stvari kao što su jurassic park, sferu, 13 ratnik i softić sf seriju andromeda strain…
    westworld bi mogao bit zabavan

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861