Spielberg radi novu seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Spielberg radi novu seriju

Spielberg radi novu seriju

Kabelski TNT je najavio tri vrlo zanimljiva projekta sa par zanimljivih i poznatih imena u kadru. Najatraktivniji je novi projekt Stevena Spielberga, čija je premisa, a što bi drugo bilo, izvanzemaljska invazija na Zemlju.

Radnja zasad neimenovanog projekta odvija se nakon što su izvanzemaljci pobili većinu ljudske civilizacije. Još jedno interesantno ime na projektu je Noah Wyle, glumac sa najdužim stažem u lani završenoj Hitnoj službi. Glumit će vođu pobunjenih vojnika i civila u borbi protiv tuđinskih okupatora koji nastoje istrijebiti preživjele.

Pilot je napisao Robert Rodat, koji je sa Spielbergom već surađivao na Spašavanju vojnika Ryana. Zajedno sa Spielbergom osmislio je radnju, a poznati redatelj potpisan je kao izvršni producent projekta. Naručeno je 10 epizoda, a premijera se očekuje 2011. godine.

Noah Wyle

Pročitaj još

U glavnoj ulozi na drugom projektu, seriji radnog naziva Delta Blues, biti će Jason Lee, kojeg se vjerojatno sjećate iz humoristične serije My Name is Earl. TNT nije objavio neke posebne detalje o seriji, znamo tek da se radi o neobičnom / ćudljivom policajcu iz Memphisa koji još uvijek živi sa mamom. Producentska kuća Georgea Clooneyja radit će na seriji.

Treća serija, Rizzoli & Isles, bazirana je na seriji romana Tesse Gerritsen, a radi se o kriminalističkoj drami. Poznata lica uključuju atraktivnu Angie Harmon (par sezona Law & Ordera i brzo otkazani Baywatch Nights) te Lorraine Bracco (Dr. Jennifer Melfi iz Sopranosa).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861