Više o povratku Primevala – serijala.com
Trenutno čitaš
Više o povratku Primevala

Više o povratku Primevala

Nakon naglog i poprilično napetog završetka serije, britanski Primeval (u nas preveden kao Praskozorje) smatran je zauvijek izgubljenim. To se prije svega moglo zahvaliti škrtom ITV-u koji nije htio platiti za četvrtu sezonu bogatu specijalnim efektima.

No tvorac Primevala Adrian Hodges u rujnu je uspio osigurati financiranje sa drugih strana, pa međunarodne mreže – uključujući BBC Americu – doprinose budžetu za četvrtu sezonu.

Očigledno je da je glavno pitanje radnje koje trenutno visi u zraku, što se dogodilo sa tri glavna lika koji su zadnji put viđeni u prapovijesti? Zato će se prve dvije epizode posvetiti u potpunosti vraćanju u sadašnjost nekih od njih.

Nadolazeća sezona Primevala istražit će drugu stranu vremenskih putovanja: do sada je tim stručnjaka uglavnom išao samo unatrag, gdje su ih ganjali dinosauri. Adrian tvrdi da će se sada više posvetiti i perspektivi budućnosti.

Prvih pet minuta nove sezone već je napisano, a snimanje počinje u ožujku. Glavni glumac, Jason Flemyng, za sada je potvrdio povratak u seriju, no ne obavezno za sve epizode.

Za četvrtu sezonu sada je predviđeno 13 epizoda.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861