Čitav jedan novi frame u novom promu – serijala.com
Trenutno čitaš
Čitav jedan novi frame u novom promu

Čitav jedan novi frame u novom promu

ABC je u četvrtak objavio četrnaesti po redu promo za novu sezonu Losta i ubacio, pazite sad, čitav jedan frame iz nove sezone. Nemojte pasti sa stolice.

Lako je moguće da promo koji vrti unatrag događaje iz prošlih sezona, sugerira radnju šeste sezone. Naime, (blagi spoileri) prilično je očito da će se vrijeme i događaji nakon eksplozije bombe na kraju pete sezone resetirati. Vraćaju praktički svi likovi iz prošlih sezona, od onih koje smo voljeli (Charlie), do onih koje smo voljeli mrziti (Shannon), a naziv prve epizode je LA X – losanđeleska zrakoplovna luka na koju je let 815 iz Sydneya trebao sletjeti.

Dobro, dakle jedan novi frame.  U promu kratko, ali stvarno kratko vidimo Claire sa puškom, u čudnom osvetničkom pissed off looku.

Claire

Još malo video clipova. Carlton Cuse odtweetao je zabavni video kojeg je “odglumila” talijanska obitelj, a prikazuje nam najvažnije događaje iz prošlih sezona. Nego, zašto Jacka glumi debeli, brkati, proćelavi stariji tip sa naočalama?

I zadnji video je uvjerljivo najbolji, prenio ga je sam Damon Lindelof, opet na Twitteru. Neki tip je sastavio 10-minutni video koji objašnjava događaje tijekom pada aviona – u stilu 24, sa split screen scenama tijekom ključnih momenata. Zbilja odlično sastavljeno.

I za kraj, Hollywood Reporter je potvrdio da će se u novoj sezoni vratiti Titus Welliver u ulozi onog tipa u crnom, Jacobovog neprijatelja.

Još deset dana do posljednje sezone Losta. Namaste.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861