Službeno: Eureka otkazana, Rizzoli obnovljen – serijala.com
Trenutno čitaš
Službeno: Eureka otkazana, Rizzoli obnovljen

Službeno: Eureka otkazana, Rizzoli obnovljen

Prošli tjedan premijeli smo informaciju sa Deadline.com-a koji je pisao da Syfy namjerava završiti Eureku šestom sezonom od šest epizoda – no Syfy je službeno objavio da ne planira narudžbe novih sezona.

Serija će tako završiti svoje emitiranje iduće godine, nakon što je već ranije obnovljena za petu sezonu – božićni specijal biti će emitiran u prosincu, a finalnih 12 epizoda najvjerojatnije će ići idućeg ljeta.

S druge strane, TNT je još prošlog tjedna obnovio Rizzoli & Isles, ženski buddy-cop procedural i najgledaniju seriju mreže uz flagship The Closer. Serija je jedna od, ako ne i najgledanija na kabelskim mrežama – iako samo u ukupnom gledateljstvu.

TNT je naručio 15 epizoda treće sezone, a druga sezona se trenutno emitira. Prvi dio sezone završava 12. rujna, a nakon kraće pauze, serija će sezonu završiti u studenom i prosincu.

Komentari (1)
  • Ne mogu reći da lijem suze za Eurekom jer su mi se nekako pokvarili u zadnjoj sezoni, pogotovo drugi dio sezone… To je manje-više standard, najčešće se zamor materijala počinje osjećati u 3-4 sezonama. Ali eto nekako sam se navikao na njih i mogao bi ih stalno gledati za razliku od onih gluposti tipa V i Warehouse 13

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861