ABC: Transseksualci su zabavni – serijala.com

ABC: Transseksualci su zabavni

Na ABC-jevoj prezentaciji, sitcom Work It zasijenio kraj Kućanica.

 1. Lev says:

  Samo ne razumijem na sta ABC cilja, Greys isto treba da ode u penziju nakon ove sezone, vecina glumaca bar onih glavni su napustili seriju. Ukinut DH mi je idiotski pozet…
  Ne kontam kojom serijom misle da naslijede ove hitove, kad skoro svaku novu seriju ukinu nakon prve sezone, jer se pokaze fail. Pan air cisto sumnjma da ce bit ok i slicna sranja koja planiraju da plasiraju :S

  • Marin Kuharić says:

   Zašto im je ukidanje DH idiotski potez? Ukidaju seriju nakon osam godina. Treba isplatiti tu masnu lovu glavnim glumicama, a s obzirom da gledanost tone iz sezone u sezonu, više im se ni ne isplati. Da nisu najavili ovu sezonu kao zadnju, gledanost bi u A18-49 sigurno dosegla nekih 2.2, 2.3 pred kraj sezone, kad je općenito gledanost televizije niža.
   A ovako će serija završiti s koliko-toliko dostojanstva. Istina, već je i zadnjih nekoliko sezona bilo sramotno (o ovoj posljednjoj da i ne govorim), ali mogu si misliti na šta bi ta serija ličila u devetoj sezoni.
   Istina, gube poznatu seriju koja je nekada (emphasis on NEKADA) bila veliki hit, ali s obzirom da sad nakon dugo godina imaju kvalitetan line-up novih dramskih serija, ne možeš ih kriviti.

 2. xxx says:

  ABC ima ove godine odlične serije i potencijalne velike hitove. Zato su se i okuražili da ukinu DH a verovatno će ukinuti i GA sledeće sezone ako se ove nove serije pokažu da su stvarno hitovi kao što se sada čine po trailerima.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *