Showtimeove serije obaraju rekorde – serijala.com
Trenutno čitaš
Showtimeove serije obaraju rekorde

Showtimeove serije obaraju rekorde

Pilot Showtimeove serije The Big C je bila najgledanija premijera neke nove serije na toj mreži u posljednjih 8 godina. Tko bi rekao da će ova serija postaviti novi rekord za Showtime. Osim toga, povratak Weedsa je također privukao velik broj gledatelja, prva epizoda šeste sezone je bila najgledanija epizoda ove serije. Još jedan novi rekord.

Brojke – premijeru serije The Big C je gledalo 1.154 milijuna ljudi – u posljednjih osam godina na Showtimeu nijedan pilot nije imao toliku gledanost. Najgledanija premijera bila je ona Odysseya 5, pred osam godina, a gledalo ju je 1.155 milijuna ljudi.

Premijeru šeste sezone Weedsa je gledalo 1.262 milijuna ljudi, što je 4% bolje od premijere prošle sezone, i samim time najgledanija epizoda dosad u seriji. I ovaj put čestitamo, a ako ne znate što biste gledali u ove preostale ljetne dane, evo nešto o čemu biste možda trebali razmisliti.

Komentari (1)
  • Gledao sam taj The Big C. Mislio sam napisati recenziju odmah, ali ne znam sto bih previse pisao jer je totalno bezlicna zasad. Nurse Jackie i Tara mi isto nisu sjele, ali imale su bolje pilote.

    A Weeds… Ta je serija bila odlicna prve dvije sezone, ali kad su poceli petljati sa onim Meksikancima, prestao sam gledati.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861