Prvi pogled na nove Showtimeove serije, Masters of Sex i Ray Donovan – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled na nove Showtimeove serije, Masters of Sex i Ray Donovan

Prvi pogled na nove Showtimeove serije, Masters of Sex i Ray Donovan

Pretplatnički kabelski kanal Showtime najavljuje svoje dvije nove serije planirane za 2013. godinu – Masters of Sex i Ray Donovan. Ova druga je nešto više zastupljena u traileru, obzirom da će debitirati ranije, no nijedna zasad nema definiran datum premijere.
http://www.youtube.com/watch?v=BC1eWcE8cTo

Masters of Sex u glavne uloge smješta Michaela Sheena — uglednog britanskog glumca koji nema veze sa neuravnoteženim prezimenjakom — te Lizzy Caplan — čiju smo novu ulogu čekali još od neprežaljenog Party Downa. Dvojac glumi istaknute istraživače na polju ljudske seksualnosti, a serija je adaptirana prema istoimenom romanu.

Ray Donovan potpisuje Ann Biderman, autorica aktualnog Southlanda i jedna od bivših scenaristica Njujorških plavaca, za što je dobila Emmy. Liev Schreiber je u glavnoj ulozi kao “profesionalni rješavač problema”, čovjek kojeg društvena elita Los Angelesa unajmljuje za rješavanje kompliciranih, kontroverznih i povjernjivih problema. Među poznatijim sporednim imenima su Jon Voight (bivši vlasnik Chryslera LeBaron) i Elliott Gould.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861