Prvi pogled na amerikaniziranog Sherlocka te ostale CBS-ove novake – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled na amerikaniziranog Sherlocka te ostale CBS-ove novake

Prvi pogled na amerikaniziranog Sherlocka te ostale CBS-ove novake

Nakon što je predstavio svoj jesenski raspored, CBS je predstavio i prve trailere novih jesenskih serija Elementary, Vegas, Made in Jersey i Partners. Kao i lani, zapravo se radi o najavama s ponešto scena iz pilota, te komentara autora i glumaca. Drama Golden Boy i sitcom Friend Me na čekanju su do zime, a CBS nije objavio najave za te serije.

Elementary (drama)

Američka verzija modernog Sherlocka Holmesa. Jonny Lee Miller (Hackers, Dexter) je Sherlock, Lucy Liu (Charlie’s Angels) je ženski Watson. Rradnja je biti smještena u New York, Sherlock Holmes je biti bivši narkić, sada policijski savjetnik, dok je Joan Watson bivša kirurginja koja je izgubila medicinsku licencu, a se sada brine da Sherlock ostane čist. Naslov potencijalne serije je referenca populariziranog citata “Elementary, my dear Watson” koji Sir Artun Conan Doyle zapravo nikad nije ni napisao u svojim izvornim romanima. Scenarij je napisao Rob Doherty, koji je prethodno radio na televizijskim remek djelima kao što su Star Trek: Voyager, Medium i ovogodišnji Ringer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yrDVSxNycKc[/youtube]

Vegas (drama)

Najambiciozniji novi projekt na mreži drama je smještena u šezdesete godine prošlog stoljeća koja prati novopečenog šerifa Las Vegasa. Glumačka postava prepuna je poznatih lica – Dennis Quaid (The Day After Tomorrow), Michael Chiklis (The Shield), Carrie-Anne Moss (Matrix), Jason O’Mara (Terra Nova).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZIJSII0LwSY[/youtube]

Made in Jersey (drama)

CBS-ova verzija USA-ove buddy-buddy dramedije Suits, samo u ženskoj verziji. Janet Montgomery glumi ženu koja koristi svoju snalažljivost kako bi se nosila s kolegama u elitnoj pravničkoj tvrtci na Manhattanu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=534mPyi_ZIM[/youtube]

Partners (komedija)

Sitcom Maxa Mutchnika i Davida Kohana (Will & Grace) o dvojici arhitekata – jedan je hetero, drugi je gay – čije prijateljstvo liči braku. I ovdje se može naći hrpa poznatih lica – Michael Urie (Ugly Betty), Brandon Routh (Superman Returns), David Krumholtz (Numb3rs) i Sophia Bush (One Tree Hill).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MalSCznb6jo[/youtube]
9 komentara
 • Očekivano za CBS da će imati najlošije nove serije :/. Samo Vegas izgleda ok.

  Sad kad su već sve mreže (osim CW-a) objavile trailere za nove serije, predlažem anketu tipa “koja vam je nova serija najzanimljivija/kojoj se najviše veselite”.

   • Vegas? Na CBS-u ili općenito?
    Ide nakon NCIS-ova, dobit će sasvim dovoljan vjetar u leđa da izgura prvu sezonu, čak i ako ga gledatelji ne prihvate. Uostalom, vidi Unforgettable.

    Edit:
    Mislio si na anketu. Glup sam, spava mi se. Dobri su prijedlozi, oba, ovaj za prvu otkazanu cemo negdje kad sezona bude blize pocetku.

 • Rekao bih tuga, čemer i jad! :) Jako vilim Johnny Lee Millera i mislim da mu ovo nije trebalo…

 • Ja def. gledan Partners radi kredita kojeg imaju zbog Will & Gracea i radi Sophie Bush koju obožavan i biti će mi je čudno gledati nakon 9 godina u nečem sasvim novom…

 • Čak im serije ove godine i ne izgledaju tako katastrofično. Mislim, za CBS-ovske standarde.

  Partners će se savršeno uklopit ponedjeljkom. Vegas izgleda solidno, a Jersey i Elementary su me iznenadili u pozitivnom smislu jer nisu teški trash kakav sam očekivao. Bar na prvi pogled.

 • Elementary izgleda puno bolje nego što sam očekivao. Baca mi na kombinaciju RDJ Sherlocka + House što mi je ok. Watson kao žena će biti katastrofa, ali to sam rekao i za Starbuck kada sam čuo da je žensko u RDM-BSG pa sam debelo bio u krivu. Sada ćemo vidjeti…

  Vegas izgleda odlično – samo da nije obični procedural

  Partners izgleda ok, ali mislim da će se brzo izlizati kao i ostatak CBS komedija.

  Made in Jersey – katastrofa

 • Uf ovog Sherlocka, koliko god ne bio onoliko govno koliko sam očekivala, ne vidim kao Sherlocka. Lucy Liu mi je dosta neuvjerljiva također.

 • bas mi se nista ne svidja, volim da gledam Lucy Liu ali ovaj Elementary je ne gledljiv, mozda pokusam sa Vegasom…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861