Predstavljamo: Castle – serijala.com
Trenutno čitaš
Predstavljamo: Castle

Predstavljamo: Castle

Večeras se premijerno prikazuje druga od 13 epizoda 2. sezone serije Castle, u kojoj glavne uloge tumače Nathan Fillion i hrvatska Stana Katić.

Richard Castle glavni je lik humoristične drame Castle, uspješni i utjecajni pisac koji svoju inspiraciju otkriva u detektivki Kate Beckett, što nju naravno beskrajno iritira. Bezobrazno simpatičan par, luckasti humor i opuštena atmosfera glavne su odlike ove ABC-ove serije koja je u prvoj sezoni imala deset epizoda.

Glavne uloge tumače Nathan Fillion koji je svima poznat iz Fireflya (prikazivan na NovojTV) i Stana Katić koja je u domovini malo poznata glumica dalmatinskih korijena, rođena 26.4.1978. u Kanadi. Između ostalog, u karijeri je imala ulogu u James Bond filmu, Quantum of Solace (2008), te niz pojavljivanja u poznatijim serijama kao što su ER, 24, JAG, The Shield, CSI itd. Ovisno o vašim osobnim preferencijama, razne detalje, spoilere ili recenzije potražite na našem forumu.

A za one koji već prate seriju, spomenimo da je premijera upotpunila razočaravajuću večer za ABC te je nakon Plesa sa zvijezdama (17.5m, 4.1) pobrala samo 9.4 milijuna gledatelja (2.3).

Promo: 2×02 The Double Down

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861