Stažist: gotovo, nije gotovo? – serijala.com
Trenutno čitaš
Stažist: gotovo, nije gotovo?

Stažist: gotovo, nije gotovo?

Svi koji su odgledali finale 8. sezone zasigurno misle da je serija privedena kraju. No je li zaista?

Vjerovali ili ne, izgleda da nije. Izvršni producent Bill Lawrence otkrio je ono što će mnoge (pa tako i potpisnika ovih redova) razočarati: serija se nastavlja, ali s gotovo kompletnom novom postavom i u drukčijem okruženju (u ovom slučaju fakultet umjesto već famozne Sacred Heart bolnice). Od likova koje smo naučili voljeti ostaju samo dr. Cox (John C. McGinley) i dr. Turk (Donald Faison).

Svi ostali likovi će se tek tu i tamo pojavljivati, što uključuje i zvijezdu serije Zacha Braffa. Zamjenit će ih (koliko je to moguće) novi mlađahni stažisti, među kojima će se vjerojatno naći i jedan liječnik iz Srbije (ako je vjerovati nedavnom natječaju za audicije). Glavna želja scenarista je Lauren Graham, zvijezda Gilmoricea.

Glavni set, napuštena bolnica u kalifornijskoj Dolini je upravo to, još jednom napuštena, te će se buduće snimanje odvijati na pravom (novom) setu u studiju. Potvrđeno je i da jedno od najprepoznatljivih lica serije, Neil Flynn (The Janitor) sigurno neće čak ni gostovati u ovoj sezoni.

Jesu li nam uskratili logičan i lijep završetak nakon osam sezona, odnosno hoće li to uopće biti ista serija, sami prosudite.

4 komentara
  • Ma sramota…muzu kravu koja je već davno pomužena…ruku na srce serija je krenula loše u zdnjoj sezoni…nije imala ononešto što me sedam sezona tjeralo na pišanje od smijeha (doslovno)…bolje da prekinu sada…

  • Moja najdraža serija.. nek je ne zaseravaju..
    ja gledam sad 6. sezonu.. i tu zadnju ne mislim gledat xD nek mi ostane u dobrom sjećanju <3
    i wtf samo oće izvuć pare ko da nisu već dovoljno.. mogli su je preimenovat.. a ne prominit sve likove i ostavit scrubs ma mrš!!
    ne prihvaćam! za mene je gotova nakon 8. sezone

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861