Scrubsi i Ted završavaju u siječnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Scrubsi i Ted završavaju u siječnju

Scrubsi i Ted završavaju u siječnju

ABC će od početkom siječnja početi ubrzano trošiti naručene epizode polusezonskih humorističnih serija, Scrubs i Better off Ted.

Obje serije su tek nedavno počele, Scrubsi sa devetom, Ted sa drugom sezonom, a ABC već gleda kako ih se na brzinu riješiti i u njihov termin ugurati Lost koji počinje 2. veljače.

Samo je 13 epizoda ugovoreno za obje serije, koje će tako taman do kraja siječnja završiti svoje sezone, niti dva mjeseca nakon početka sezona.

U usporedbi sa Tedom, koji je među trenutno najslabije gledanijim ABC-jevim programom, Scrubsi čak imaju koliko toliko pristojnu gledanost. Nemojte očekivati da ćete ijednu od ovih serija gledati druge sezone.

6 komentara
 • Tedu je ovo tek 2. sezona. Bilo bi šteta da ga eksiraju, serija je sjajna. A mislim da Scrubs zaslužuju šansu, čak i sa ovakvom postavkom.

 • Teda nisam jos gledao, mogao bih probati, ali gledanost je prelosa cak i za midseason replacement. Scrubsi su navodno tu samo da nastancaju jos koju epizodu za syndication, ali meni su vec dugo vremena losi. Pogotovo sad. Pogledao sam prve dvije epizode i prekrizio ih for good.

  edit:
  Sad sam tek skuzio gresku, hvala za heads up. Da, naravno, druga sezona za Teda :)

 • Iskreno, meni su Scrubs postali “mnjeee” otprilike od 4. sezone, kada su se Eliot i JD konačno smuvali (tj kada je ona nogirala onog Sean-a), pa je JD naprasno raskinuo… Sve nakon toga, pa i njihovo pomirenje, delovalo mi je nekako… isforsirano.
  S druge strane, čini mi se da ova nova ekipa, tj Scrubs 2.0 ima potencijala, samo kada Scrubs fanovi ne bi bili toliko ostrašćeni i kada bi im dali šansu.
  A BOT je stvarno super serija, u njoj, baš kao i u Modern Family prepoznajem onaj “Arrested Development” kvalitet… Što znači samo jedno: ne može da je skapira svako. :S

 • BOT je vrlo dobar. Doduse, pogledao sam samo prvu sezonu. Nije mi bas na Arrested nivou (ok, nista mi nikad nije na Arrested nivou), ali dobro je sve u svemu.

 • Better Off Ted je odlična serija, obično su te midseason meh, ali ova je odlična. Bila bi prava šteta da ne dobije novu sezonu. :(

 • @DŠ – Arrested Development mi je jedna od boljih ikada serija. Čisti užitak, pogotovo opening sezone. Trenutno na tjednoj bazi religiozno pratim jedino The Office i Parks and Recreation – ovu zadnju više kao intro za Office, makar je u zadnjih 4-5 epizoda serija definitivno skočila prema gore. Nije ni blizu stigla Office, ali ok mi je za zagrijavanje…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861