Gossip Girl kao strip – serijala.com
Trenutno čitaš
Gossip Girl kao strip

Gossip Girl kao strip

Nije vam dosta Upper East Sidea i života bogatih tinejdžera? Nema problema, za sve fanove serije Gossip Girl stiže prava mala poslastica. Naime, čini se kako će početkom iduće godine izaći strip, točnije, manga pod naslovom “Gossip Girl: For Your Eyes Only”. Strip piše i ilustrira HyeKyung Baek, a izlazit će jednom mjesečno uz časopis Yen Plus, koji je nedavno najavio i strip-verziju Twilighta. Manga će se oslanjati na romane Cecily von Ziegesa, Gossip Girl, po kojima je snimljena i istoimena serija.

Malo je romana u svijetu izdavaštva bilo toliko utjecajno ili uspješno kao Gossip Girl Cecily von Ziegesar. Njena su djela zaokupila maštu mladih žena diljem svijeta i veselimo se tome što možemo pokazati stripom “Gossip Girl: For Your Eyes Only” kako i crtani romani mogu jednako biti zanimljivi djevojkama, kao i dečkima,

…rekao je direktor izdavaštva u Yen Pressu, Kurt Hassler.

Eto, fanovi, pokušajte se nekako dočepati svog primjerka sripa, a do tada vam preporučamo da pogledate preview Gossip Girl mange.

00

Rozakoza

Komentari (1)
  • GG je totalni shit, seriju su spašavali prve dvije sezone Chuck, Blair i Georgina (zato san je i gleda), a sad su i oni otisli u beep. Treca sezona je katastrofalna.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861