ABC obnovio V, otkazao FlashForward – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC obnovio V, otkazao FlashForward

ABC obnovio V, otkazao FlashForward

ABC je uglavnom riješio dvojbe oko obnavljanja / otkazivanja serija za sljedeću sezonu.

Nakon što je ovaj tjedan čak zabilježio rast gledanosti, potvrđeno je da se V vraća u sljedećoj sezoni. Abeceda je ove godine imala četiri nove drame (V, FlashForward, Eastwick i Happy Town), sve u sferi fantastike, pa eto, da ne ispadne kako im je cijela ovogodišnja produkcija podbacila…

Nakon povratka s pauze gledanost V-a se nije puno mijenjala, a posljednja epizoda je pokazala pomak na bolje. Je li obnova rezultat vjere u seriju i zvučna imena u glumačkoj postavi ili jednostavno slabe nove pilot epizode, drugo je pitanje. Očekuje se 13 epizoda novoj sezoni.

S druge strane, iako nema službene potvrde, EW.com piše da se ABC riješio triju komedija Romantically Challenged, Better Off Ted i Scrubs, te razvikanog FlashForwarda. Nijedno zapravo nije iznenađenje, no FlashForward spada među veća razočaranja sezone, obzirom na pompoznu najavu, kojo je uslijedio brzi krah. Romantically Challenged je nova komedija koja nije uspjela u midseasonu, a BOT i Scrubsi su ionako već odavno bili sigurni kandidati za otkazivanje.

To je što se starih serija tiče. THR prenosi da je ABC jučer naručio čak sedam novih serija, radi se o trima komedijama te četirima dramama (procedural i tri dramedije).

Ako vam kažemo da u jednoj od drama prste ima Jerry Bruckheimer, sigurno ne biste gađali u dramediju, ne? The Whole Truth je novi procedural iz kuhinje producenta čija producentska kompanija donosi hrpu aktualnih i brzo propalih procedurala, od CSI-a do ove godine propalih Miami Medicala i The Forgottena.

Trio dramedija: My Generation prati grupicu bivših srednjoškolaca koji su išli zajedno u razred, a Detroit 187 vrti se oko policajca kojeg glumi Michael Imperioli (Sopranos). Treća je izgleda SF-olika dramedija, No Ordinary Family, o paru s nadnaravnim moćima sa Julie Benz (Dexter) u glavnoj ulozi.

Tu su još dvije single-camera serije, od kojih je jedna već spominjana Mr. Sunshine sa Matthewom Perryem (Prijatelji) u glavnoj ulozi kao sportskim menadžerom. Druga, Happy Endings, je, čini se, opet neka romantična komedija. Treća humoristična serija, Better Together, je klasični multicamera sitcom – i opet je romantika u pitanju.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861