Chuck obnovljen, Law & Order ne – serijala.com
Trenutno čitaš
Chuck obnovljen, Law & Order ne

Chuck obnovljen, Law & Order ne

THR prenosi kako je Chuck obnovljen za novu sezonu, unatoč slabašnoj gledanosti. Chucka ćemo gledati na jesen sa 13 novih epizoda s mogućnošču naručivanja još 9. Chuck će najvjerojatnije zadržati svoj timeslot ponedjeljkom, ali ne isključuje se mogućnost bacanja Chucka u petak. NBC ima pravi mali bataljun novih serija, tako da će Chuck, kao starosjedioc sa mlitavom gledanošću vjerojatnije ipak biti prepušten na milost televizijskog groblja u petak. Ako se to dogodi, četvrta sezona će gotovo sigurno biti i posljednja.

Pravi nered je sinoć izazvao Law & Order i njegov tvorac Dick Wolfe. TVGuide se zaletio, pa je objavio vijest kako je originalna serija, ona bez ikakvih sufiksa, otkazana. Dick Wolfe je navodno totalno popi*dio kada je čuo da njegov Law & Order neće ući u rekordnu dvadeset i prvu (21.) sezonu. Deadline Hollywood pak donosi vijest, kako Wolfe razmišlja da ponudi seriju TNT-u, ako mu NBC uskrati priliku. Budite bez brige, Wolfe će svoj L&O nekako izvući, makar ga i sam morao financirati kroz jednu sezonu, a nestašica L&O-ova se neće tako skoro dogoditi. Uz Special Victims Unit, koji je također obnovljenCriminal Intent i UK, na jesen će im se pridružiti i Los Angeles. Sad svi zajedno jedan veliki kolektivni uzdah…

Nadopuna: Nekih sat vremena nakon objave članka, THR je prenio vijest kako je NBC službeno otkazao originalni Law & Order. Finale je već snimljeno, tako da bi serija mogla ostati bez konkretnog završetka. Spominje se dvosatni TV film ili eventualno gostovanje u nekom od spin-offova.

Rockford Files je sudeći po DHD-u mrtav. Remake stare serije sa Dermotom Mulroneyem u naslovnoj ulozi je bio jedan od glavnih projekata nove sezone. David Shore, tvorac Housea, napisao je scenarij, te je trebao služiti kao showrunner na seriji. Gdje je točno puklo, nije potpuno poznato, ali nagađa se da je pilot bio vrlo loš. Kao da je to ikad priječilo NBC da naruči neku seriju? Hm…

Pročitaj još

NBC je zato jučer naručio još dvije nove serije. David E. Kelleyev Kindreds, te seriju u produkciji kuće Conana Obriena, Garzu s Jimmy Smitsom u glavnoj ulozi. I jedna i druga serija će biti nekakve odvjetničke drame. Još nema vijesti o The Capeu (Summer Glau), ali THR Feed ističe kao i dalje ima dobre šanse, što znači da Heroes vjeroatno ispada iz sheme.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861