Kraj za Heroese – serijala.com
Trenutno čitaš
Kraj za Heroese

Kraj za Heroese

Kako se povećavao broj sezona, smanjivala se kvaliteta serije. Četvrta sezona je imala rekordno nisku gledanost, i unatoč tomu, sve do danas je postojalo nade da će Heroesi dočekati petu sezonu koja bi mogla biti posljednja i privesti priču kraju.

Međutim, u ovom slučaju, ono što je bilo najizglednije, to se i dogodilo. NBC je službeno potvrdio kako je otkazao Heroese. Ako ste kojim slučajem dogurali do četvrte sezone i pogledali je do kraja, znate kako je sezona završila cliffhangerom. Dakako, zna to i NBC tako da trenutno pripremaju “finale event“.

To znači da ćemo vidjeti nekakav dvosatni film u kojemu će seriju pristojno privesti kraju. Čak se ne isključuje mogućnost da to bude četverosatni event, ali u svakom slučaju, premda su Heroesi otkazani, nećemo ostati uskraćeni završetka priče. Dobit ćemo kraj, samo se nadajmo da i njega neće upropastiti.

NBC nije imao milosti ni za Mercy i Traumu, dvije medicinske drame koje su debitirale ove jeseni. Obje su imale poražavajuću gledanost, a za Traumu se čak već krajem jeseni nagađalo da će biti otkazana. Nakon što je Jay Leno maknut iz primetimea, ipak se zadrđala, te čak dogurala do 18 epizoda.

7 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861