Prvi trailer: Heroesi se vraćaju ove jeseni – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi trailer: Heroesi se vraćaju ove jeseni

Prvi trailer: Heroesi se vraćaju ove jeseni

Kratkovječna NBC-jeva serija Heroes imala je 2006. godine jednu zabavnu, napetu i povremeno odličnu sezonu. Nažalost, NBC kakav već jest, otkazao je seriju nakon 22 epizode, čak ne emitiravši čak ni finale. Jako čudno. Šteta, sigurno smo da bi bilo super, kao i naredne tri sezone da su ih ikada snimili. Ali eto, nisu.

Taj “one season wonder” čak je bio nominiran za Emmy kao najbolja dramska serija godine, a ljudi su ga voljeli uspoređivati sa tada popularnim Lostom. Bilo je čak epiteta da je to savršena antiteza Lostu, serija koja postavlja pitanja, ali i daje odgovore. Nažalost, NBC nije dao seriji mogućnost da odgovori na sva pitanja… Sve do lani.

Tada je najavljena povratnička mini-serija Heroes: Reborn, koja će svoju premijeru imati 24. rujna. Dio izvornih glumaca se vraća, među njima Jack Coleman kao Noah Bennet i Masi Oka kao Hiro Nakamura, no većim dijelom će to biti nova postava: Zachary Levi (Chuck) jedan je od poznatijih dodataka seriji.

Baš se veselimo ovome. Ta jedna ali vrijedna sezona zbilja je bila dobra. Stvarno šteta da nisu snimili više. Evo trailera:

https://www.youtube.com/watch?v=BHClJhC8Wfs

9 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861