Pogled u budućnost Kućanica – serijala.com
Trenutno čitaš
Pogled u budućnost Kućanica

Pogled u budućnost Kućanica

Na samom početku iduće godine na male ekrane se vraćaju Kućanice, kada će napokon biti prikazana i dugo očekivana epizoda u kojoj možemo vidjeti što domaćice iz Wisteria Lanea očekuje u bliskoj i dalekoj budućnosti.

Naime, sredina je šeste sezone završila nesrećom, u kojoj je avion sletio na ulicu u kojoj obitava većina dragih nam likova Kućanica. Da bi vidjeli tko je poginuo u nesreći (za sada znamo da su ju sigurno preživjeli Tom Scavo i Lee McDermott jer su oni jedini prikazani nakon pada aviona), gledatelji moraju čekati da prođu božićni i novogodišnji blagdani, a tada ih očekuje prava poslastica – kratak pogled u budućnost likova, čak i do trideset godina unaprijed!

Kućanice

Entertainment Daily piše kako će Gabriela Solis biti prikazana kao dementna, siromašna, sjedokosa dama, dok će Susan Meyer biti pretila (kreator Kućanica, Marc Cherry, jednom je prilikom izjavio kako je najskuplja stvar u seriji zapravo bilo “debelo odijelo” izrađeno za Teri Hatcher koja glumi Susan). Moguće je kako Gabyna kći Celia neće preživjeti nesreću, jer je u posljednjoj epizodi Lynette prikazana kako ju pokušava spasiti.

No, čak i ako bude nekih dramatičnih scena, obožavatelji se ne moraju plašiti. Čini se da su pogledi u budućnost, prema pojedinim spoilerima, tek zamišljanja nekih od glavnih likova kakva bi njihova budućnost bila da su donijeli neke drugačije odluke. U svakom će slučaju biti zanimljivo vidjeti alternativnu budućnost naših kućanica. Primjerice, kakva bi Susan bila da nije ostavila Karla (očito, pretila). Ili kako bi završila Bree da nije bila s Orsonom. Ili…

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861