Novi Spartak odabran – serijala.com

Novi Spartak odabran

Tko? Tko?

 1. sabljarka says:

  znaci Andy Whitfield se vise ne vraca ili ga samo nece biti u ovoj sezoni ?

 2. Dario Španović says:

  Andy se više ne vraća.

 3. sabljarka says:

  steta
  ne volim kada usred serije moramo mjenjat glumca
  damit

 4. Johnny says:

  Shit. Ja sam htio da bude Purcell iz Prison Breaka, nekako ima facu za Spartaka. Šteta za Andy-a, jebiga bolest je bolest.

 5. bero says:

  Pogledao par epizoda Spartaka i odustao. Kopija 300 s dijalozima na razini sapunica, preplitko za moj ukus.

 6. Sad ce ti Johnny reci da je to vrlo intelektualna multimedijska zabava. Mozda nam konacno objasni sto to znaci.

 7. BB&Dex says:

  ajde bero naberi

 8. Johnny says:

  Bero, ti si prototip lobotomca, a nije niti Krešo daleko sa svojim zombie-debilima.

  Spartak, ako stavimo na stranu jedinu stvar koja se Beri i njegovim genijalcima može svidjeti (scene borbi, krv, sise i guzice) je jedan relativno vjerodostojan prikaz života ne samo gladijatora nego i cjelokupnog rimskog društva toga doba. Za one koji vole povijest ovo je MUST serija. Preporučam svima da odgledaju seriju i da “izdrže” prvu epizodu koja upravo obiluje stvarima na koje se Bero pali.

  Moja preporuka naravno ide svima starijima od 16 godina a koji usput imaju i sreću da im mozak teži više od 350 grama. Ostalima preporučam Buffy the Vampire slayer, Beverly Hills, Baywatch, Opru i slična veleumna televizijska ostvarenja.

 9. @johnny bero kaže da mu je ovo sapunica, ti preporučiš da onda gleda sapunice… bravo.

 10. I opet nisam saznao sto je intelektualna multimedijalna zabava.

 11. layos says:

  ko kaze da serija Spatrak nije dobra taj stvarno sa mozgom nije nikako dobar,potrebno hitno lijecenje a ti safunicar fuck off

 12. Marijan Butković says:

  Kako spojiti 2 trola.

  Jel Boardwalk intelektualan?

 13. stole says:

  mislim da ce serija bit upropastena izbacivanjem andy-a… svaka druga promjena bila bi jos kolko tolko prihvatiljiva …
  mogli su sacekat i napravit bez njega jednu sezonu kao sto su bili pisali i nadat se da ce ozdravit za trecu sezonu .. steta no priviknut cemo se na ne bas neku facu, mozda bih mogao rec da je liam malo pre zenkast za takvu ulogu …
  al vidjet cemo sto ce izac na kraju …

 14. @stole
  Rade prequel, ako to mislis. Krece ovaj tjedan. To je trebalo biti kao filler za vrijeme njegovog oporavka, ali Andy je dobio zabranu vecih fizickih napora.

  @johnny, layos
  Ah, da. Stari dobri argument “tko ne voli sto i ja nema mozga.” Smijesno, pa Spartak je serija za pustit mozak na pasu. Mozak ipak treba ukljucit dok gledate neku intelektualnu multimedijalnu zabavu.
  A povijesno je tocan kao i Gladijator. Kao da je to uopce bitno ovdje.

 15. bero says:

  @Đoni:
  “Spartak, ako stavimo na stranu jedinu stvar koja se Beri i njegovim genijalcima može svidjeti (scene borbi, krv, sise i guzice)….”
  Hmm, ne znam otkud si ovo iščupao iz moje rečenice, ali tko će znat vas tinejdžere i vaše hormone :D
  Ali imaš pravo, serija je puno više od toga, isto kao što su pornići kad izbaciš seks i golotinju isto must see….Ili kak ti veliš “za one koji vole povijest”….buahahahahahahaa.
  @Waldorf: ti si čovječe opsjednut Boardwalkom :D

 16. bero says:

  @Waldorf:
  Ako se u postovima držimo isključivo teme, kako je onda riječ o trolanju? Ako misliš bit duhovit i sarkastični genij, moraš se prvo malo informirat, jel tak?
  Živio.

 17. Maximus says:

  predobra serija, kakva kopija 300, meni puno bolja od 300..jedva čekam drugu sezonu, jedino mi je šteta što neće bit andy, on je nekako najbolji za spartaka..vidjet ćemo, neka ovaj bar bude priblizno dobar

 18. Nemanja says:

  Ako sam ja dobro negde procitao druga sezona je u stvati samo prequel a da ce se Andy vratiti nakon prikazivanja ovoga

 19. Nije tocno, kvragu.
  Prequel = mini serija.
  Druga sezona = nastavak serije sa drugim glumcem.

 20. Johnny says:

  @ Teena
  Uključi mozak pa nam se ponovo javi.
  Prevedeno: bero nema blage što trabunja po Internetu, a nije na meni da ga besplatno educiram. Ja ga mogu samo šamarati.

 21. Uzivaj, odsad ti brisemo komentare.

 22. Johnny says:

  @ krešo: “I opet nisam saznao sto je intelektualna multimedijalna zabava.”

  Intelektualna zabav aje relativno širok pojam i to ovisi o intelektualnom kapacitetu osobe. A taj intelektualni kapacitet varira od osobe do osobe. Nekom intelektualnom primitivcu je vrhunac zabave reklama za Ledo u trajanju od 14 sekundi prikazana između poluvremena recimo hokeja, nekome je pak švedski film “The girl with the dragoon tattoo” i to nakon što je pročitao sve tri knjige iz serijala “Millennium”. Stvarno ovosi od osobe do osobe i o mentalnim kapacitetima pojedinca. A nekome je intelektualna zabava sve što ima veze sa vampirima i zombijima, od New Moon teenage-retard-serijala do The Walking Dead.
  Ostavimo na stranu što JEST intelektualna zabava, bitno je da se dogovorimo što NIJE intelektualna zabava. A mislim da sam ja jasno rekao što nije nikakva zabava a jest intelektualno smeće: zombiji, vampiri, nedojebani teenageri, Buffy, Oprah, Baywatch, Walking Dead, bero & njegovi pajdaci s dna intelektualne kace, Seks i Grad, Severina & jebači i sve ostale kretenarije koje možeš skupiti na ovome svijetu uključujući i ove nove očaravajuće turske sapunice.

  Thanks for watching. Over & out.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *