Netflix potvrdio četvrtu sezonu za House of Cards – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix potvrdio četvrtu sezonu za House of Cards

Netflix potvrdio četvrtu sezonu za House of Cards

Očekivano, House of Cards će se vratiti sljedeće godine na Netflix u svojoj četvrtoj sezoni. Vijest koja nikoga posebno nije iznenadila službeno je potvrđena jučer, a Kevin Spacey je jednom prilikom spominjao kako će House of Cards dogurati i do dvanaeste sezone. Zvuči nerealno, ali neka mu bude.

Snimanje nove sezone započet će u ljeto, a naša razmišljanja o trećoj sezoni, povezanoj priči o trideset kila bakra, žiro računima i iPadu možete čuti u sljedećem podcastu.

Serija je debitirala 2013. godine i uvelike je zaslužna za izgradnju Netflixove reputacije i televizijskog utjecaja. Bila je prva njihova ekskluzivna serija i to odmah poprilično skupa, sa Davidom Fincherom kao redateljem i Kevinom Spaceyjem kao glavnim glumcem. Obje prve sezone doasd su bile nominirane za dramski Emmy, kao i Spacey za glavnu ulogu.

Netflix je ove godine dodanto nagazio vlastitu produkciju, pa svaki mjesec izbace novu sezonu neke serije. U ožujku je debitirala drama Bloodline sa Kyleom Chandlerom i Lindom Cardelini, a Netflix je seriju odmah obnovio za drugu sezonu. Ona se nekako uklopila u teoriju našeg Marka koji kaže da Netflix ima par-nepar dobre i slabije serije. Prije njega krenula je odlična Unbreakable Kimmy Schmidt, a to bi sugeriralo da će skorašnji Daredevil isto valjati. Traileri definitivno obećaju.

Neki dan je Netflix naručio skeč seriju With Bob and David sa Bobom Odenkirkom (Better Call Saul) i Davidom Crossom (Arrested Development) što je svojevrsni nastavak njihove emisije sa HBO-a tijekom devedesetih, Mr. Show with Bob and David. Za iduću godinu također su naručili dramsku misteriju Montauk, novu seriju o misterioznom gradiću u kojem ljudi nestaju.

Usput — još je jedna “House of” serija obnovljena za novu sezonu. Na Showtimeov House of Lies malo tko obraća pozornost, no mreža ga i dalje drži na programu, pa je već dogurao do pete sezone, koja će imati 10 epizoda.

2 komentara
  • Treća sezona je bila dosta bolja od one smiješne druge, što ne znači da smiješnih stvari nije falilo i u trećoj, dapače. Ali konačno su humanizirali likove, Franku nije sve išlo od ruke kao u prošlosti i nije završilo trijumfalno po njega. Što se mene tiče, palac gore za treću sezonu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861