Mindhunter: Posljednji čavao u lijesu zabio je David Fincher – serijala.com
Trenutno čitaš
Mindhunter: Posljednji čavao u lijesu zabio je David Fincher

Mindhunter: Posljednji čavao u lijesu zabio je David Fincher

Početkom ove kalendarske godine (dakle prije pola desetljeća real feela) Netflix je obavijestio da su Anna Torv, Colt McCallany i Jonathan Groff i službeno oslobođeni iz svojih ugovora i da mogu početi tražiti nove poslove. Netflix tada još nije htio potvrditi da je Mindhunter otkazan iako je efektivno to i bio.

Vulture je pak jučer potvrdio putem razgovora sa showrunnerom serije Davidom Fincherom da je Mindhunter mrtav samo što se još nitko nije pobrinuo ucrtati slova u nadgrobni spomenik. Fincher se požalio kako je imao previše posla radeći seriju i da je količina novca uložena u projekt bila previše za gledanost koju je serija imala. Netflix se složio s redateljem i ostavio stvari ovakvima kakve jesu, a to je — u limbu. Mindunter će se vratiti s novim epizodama na platformu vrlo vjerojatno nikad, ali ako se stvari ipak nekako poklope treću sezonu ćemo možda gledati za pet godina. U najoptimističnijem mogućem scenariju.

Fincher je za Netflix ovih mjeseci bio zauzet na snimanju svog novog filma Mank, koji će ispričati priču o životu scenarista “Građanina Kanea”, Hermana J. Mankiewicza. Mank stiže u prosincu.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861