Mindhunter: Fincher i Netflix započeli razgovore o uskrsnuću serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Mindhunter: Fincher i Netflix započeli razgovore o uskrsnuću serije

Mindhunter: Fincher i Netflix započeli razgovore o uskrsnuću serije

Početkom prošle kalendarske godine Netflix je obavijestio javnost da su Anna Torv, Colt McCallany i Jonathan Groff službeno oslobođeni iz svojih ugovora i da mogu početi tražiti nove poslove. Netflix tada još nije htio potvrditi da je Mindhunter otkazan iako je efektivno to i bio.

Prošle jeseni prilikom promoviranja svog filma Mank David Fincher je potvrdio da je Mindhunter mrtav samo što se još nitko nije pobrinuo ucrtati slova u nadgrobni spomenik. Fincher se požalio kako je imao previše posla radeći seriju i da je količina novca uložena u projekt bila previše za gledanost koju je serija imala. Prilikom produkcije druge sezone svi scenariji su bačeni u smeće i sezona je nanovo morala biti napisana jer nije prošla kontrolu kvalitete.

Jučer je pak AVClub prenio vijesti kako su Fincher i Netflix počeli razgovore o potencijalnom uskrnuću serije nakon što je redatelj završio sav posao na svom filmu Mank koji će se u nedjelju natjecati na dodjeli nagrada filmske Akademije. Mindhunter mrtav bijaše, a sada opet živi. Ako svi potpišu nove ugovore naravno. Još je rano.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861