Mindhunter na samrtnoj postelji, glumci oslobođeni iz svojih ugovora – serijala.com
Trenutno čitaš
Mindhunter na samrtnoj postelji, glumci oslobođeni iz svojih ugovora

Mindhunter na samrtnoj postelji, glumci oslobođeni iz svojih ugovora

Ne piše se dobro za treću sezonu Mindhuntera. Netflix je jučer objavio da su Colt McCallany, Jonathan Groff i Anna Torv i službeno oslobođeni iz svojih ugovora i mogu početi tražiti nove poslove.

Groff je krajem prošle godine potvrdio da je David Fincher zauzet svojim novim projektom “Mank”, filmom o životu scenarista Građanina Kanea, Hermana J. Mankiewicza. Fincher, izvršni producent i de-facto showrunner Mindhuntera, u nekoliko je navrata potvrdio da ima plan za minimalno pet sezona serije kojoj produkcija šačice epizoda zna potrajati i po nekoliko godina. Poznati redatelj smatrao je da nije fer prema glumcima iz serije da su oni vezani ugovorima dok on ima posla oko svog novog filma, ali i nove sezone Love, Sex and Robots.

I dok je Netflix pažljivo natuknuo da Mindhunter (još) nije otkazan, pauze između sezona već su sad iritirale gledatelje i pitanje je kad će se ekipa ponovno okupiti, ako ikad.

Bilo kako bilo, serija ovakvog kalibra zahtijeva punu pozornost ljudi koji na njoj rade, a neki dijelovi druge sezone već su bili šeprtljavo izvedeni. Anna Torv i njena Wendy nezasluženo su izvukle deblji kraj u drugoj sezoni, a i vinjete o BTK-u polako postaju suvišne. Mindhunter je i dalje jedna od boljih stvari u online videoteci iz Los Gatosa, ali višegodišnje pauze su određena kvaka-22 za njene autore. Oni trebaju vrijeme, ali gledatelji nemaju strpljenja s obzirom na golemi ocean sadržaja koji se nudi.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861