Mindhunter na samrtnoj postelji, glumci oslobođeni iz svojih ugovora – serijala.com

Mindhunter na samrtnoj postelji, glumci oslobođeni iz svojih ugovora

Ne piše se dobro za treću sezonu Mindhuntera. Netflix je jučer objavio da su Colt McCallany, Jonathan Groff i Anna Torv i službeno oslobođeni iz svojih ugovora i mogu početi tražiti nove poslove.

Groff je krajem prošle godine potvrdio da je David Fincher zauzet svojim novim projektom “Mank”, filmom o životu scenarista Građanina Kanea, Hermana J. Mankiewicza. Fincher, izvršni producent i de-facto showrunner Mindhuntera, u nekoliko je navrata potvrdio da ima plan za minimalno pet sezona serije kojoj produkcija šačice epizoda zna potrajati i po nekoliko godina. Poznati redatelj smatrao je da nije fer prema glumcima iz serije da su oni vezani ugovorima dok on ima posla oko svog novog filma, ali i nove sezone Love, Sex and Robots.

I dok je Netflix pažljivo natuknuo da Mindhunter (još) nije otkazan, pauze između sezona već su sad iritirale gledatelje i pitanje je kad će se ekipa ponovno okupiti, ako ikad.

Pročitaj još

Bilo kako bilo, serija ovakvog kalibra zahtijeva punu pozornost ljudi koji na njoj rade, a neki dijelovi druge sezone već su bili šeprtljavo izvedeni. Anna Torv i njena Wendy nezasluženo su izvukle deblji kraj u drugoj sezoni, a i vinjete o BTK-u polako postaju suvišne. Mindhunter je i dalje jedna od boljih stvari u online videoteci iz Los Gatosa, ali višegodišnje pauze su određena kvaka-22 za njene autore. Oni trebaju vrijeme, ali gledatelji nemaju strpljenja s obzirom na golemi ocean sadržaja koji se nudi.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861