Mindhunter još nije obnovljen za treću sezonu, a pauza bi mogla potrajati – serijala.com
Trenutno čitaš
Mindhunter još nije obnovljen za treću sezonu, a pauza bi mogla potrajati

Mindhunter još nije obnovljen za treću sezonu, a pauza bi mogla potrajati

Jedna od najboljih Netflixovih serija ide na hlađenje. U razgovoru za The Hollywood Reporter zvijezda Mindhuntera Jonathan Groff rekao je kako nije siguran kad će se — i ako uopće — serija vratiti na Netflixove servere s novim epizodama.

Groff je potvrdio da je David Fincher sada zauzet svojim novim projektom “Mank”, filmom o životu scenarista Građanina Kanea, Hermana J. Mankiewicza. Fincher, izvršni producent i de-facto showrunner Mindhuntera, u nekoliko je navrata potvrdio da ima plan za minimalno pet sezona serije kojoj produkcija šačice epizoda zna potrajati i po nekoliko godina. Pauza između dvije sezone trajala je nešto manje od dvije godine, dok bi na novu sezonu, ako ona uopće bude odobrena, mogla potrajati i više od toga.

Bilo kako bilo, serija ovakvog kalibra zahtijeva punu pozornost ljudi koji na njoj rade, a neki dijelovi druge sezone već su bili šeprtljavo izvedeni. Anna Torv i njena Wendy nezasluženo su izvukle deblji kraj u drugoj sezoni, a i vinjete o BTK-u polako postaju suvišne. Mindhunter je i dalje jedna od boljih stvari u online videoteci iz Los Gatosa, ali višegodišnje pauze su određena kvaka-22 za njene autore koji trebaju vrijeme, ali gledatelji nemaju strpljenja obzirom na golemu planinu sadržaja koji se nudi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861