Oscar Isaac blizu glavne uloge u Marvelovoj seriji Moon Knight – serijala.com
Trenutno čitaš
Oscar Isaac blizu glavne uloge u Marvelovoj seriji Moon Knight

Oscar Isaac blizu glavne uloge u Marvelovoj seriji Moon Knight

Izvori za Variety tvrde da je Oscar Isaac u poodmakloj fazi dogovora s Disneyjem u vidu kojeg bi popularni glumac odigrao glavnu ulogu u novoj Marvelovoj seriji za Disney+, Moon Knight. Marvel i Disney nisu htjeli komentirati navode, ali ovo ne bi bio prvi stripovski projekt za Isaaca koji je prije nekoliko godina odigrao naslovnog negativca Apocalypse u Foxovom filmu iz 2016. X-Men: Apocalypse. Isaac je kasnije izjavio da mu je to jedno od najgorih iskustava koja je imao na filsmkom setu.

Disney je Moon Knighta najavio još prošle godine, a serija će pratiti bivšeg boksača i marinca Marca Spectora, kojem drevni bog Khonshu daje drugu šansu i supermoći nakon što je prevaren i ostavljen na samrti u Egiptu. Uz pomoć svojih novih moći Spector je sada osvetnik Moon Knight. Kako još uvijek nema potvrde hoće li ulogu Marca Spectora zbilja preuzeti Oscar Isaac ne znamo onda ni kada bi se serija trebala pojaviti na Disneyjevim serverima. Osim Moon Knighta Marvel je za platformu najavio i She-Hulk, Ms. Marvel, Marvel’s LokiMarvel’s What If…? i Hawkeye.

Od opipljivijih projekata WandaVision stiže prije kraja kalendarske godine, a serija će ujediniti Elizabeth Olsen kao Scarlet Witch i Paula Bettanyja kao Visiona, a Teyonah Parris (Mad Men) će utjeloviti Monicu Rambeau koju smo mogli vidjeti u mlađim danima kao dio “Captain Marvel”. Kevin Feige je najavio kako će serija također biti smještena nakon prošlogodišnjeg “Endagamea” te da će poslužiti kao uvod u “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” prvo najavljenog za 7. svibnja 2021. godine, ali zbog pandemije koronovirusa to se baš i neće dogoditi.

Falcon and The Winter Soldier napokon su nastavili snimanje, a ta serija će svjetl odana ugledati sljedeće godine. Sebastian Stan kao Winter Soldier i Anthony Mackie kao Falcon ponovno su uskočili u svoja spandex odijela, a pridružit će im se Emily VanCamp (Sharon Carter) i Daniel Bruhl (Helmut Zemo). Kari Skogland će sjesti u redateljski stolac za svih šest epizoda, Derek Kolstad će poslužiti kao scenarist. 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861