Laurence Fishburne ostaje u CSI-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Laurence Fishburne ostaje u CSI-u

Laurence Fishburne ostaje u CSI-u

Otkako je u devetoj sezoni William Petersen napustio CSI, te na mjesto vođe došao Laurence Fishburne, posebno se pratila gledanost da se ustanovi hoće li ova drastična promjena poremetiti gledanost CSI-a, serije koja je jedna od najgledanijih u SAD-u.

Zapravo, serija je bila jedna od najgledanijih sve do pred kraj prošle godine kada je gledanost pala za nekoliko milijuna, i još uvijek stoji tako. Tako CSI više nije toliko gledan, ali ipak, i dalje ima izvrsnu gledanost. Posebno je zanimljivo što gledanost nije pala kada je Laurence došao na mjesto glavne uloge, bila je više-manje ista kao i prije, nego je do pada došlo tek pred kraj prošle godine.

Tako su stizala i prva pitanja. Hoće li gledanost biti kao prije? Što je prouzrokovalo taj pad od nekoliko milijuna? Treba li mijenjati Laurencea? Teško je sa sigurnošću dati odgovore na sva pitanja, no jedno je sigurno – Laurence Fishburne ostaje u CSI-u. Potpisao je za sljedeću sezonu, tako da ćemo ga i dalje moći gledati  u seriji, tako da s te strane stvari ostaju iste. A hoće li se gledanost povećati, biti onako visoka kakva je znala biti, ostaje za vidjeti. Možda je nakon 10 sezona, ljudima već polako dosta CSI-a?

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861