Hulu lovi Netflix: Naručena nova serija autora Parenthooda i FNL-a, James Franco u seriji J.J.-a Abramsa – serijala.com
Trenutno čitaš
Hulu lovi Netflix: Naručena nova serija autora Parenthooda i FNL-a, James Franco u seriji J.J.-a Abramsa

Hulu lovi Netflix: Naručena nova serija autora Parenthooda i FNL-a, James Franco u seriji J.J.-a Abramsa

Iako je Netflix zasad nedostižan, barem u konkurenciji sličnih streaming servisa, Hulu i Amazon bore se za titulu ‘prvog pratitelja’ te polako hvataju korak sa internetskim sad-već-gigantom. Amazon je već sa Transparentom odnio Zlatni globus, dok Hulu skuplja nekoliko poznatih imena iza svojih novih projekata.

Jason Katims dobio je direktnu narudžbu serije na Huluu; obiteljska drama The Way “prati obitelj u centru kontroverznog religioznog pokreta, u borbi sa vezama, odnosima, brakom i moći. Svaka jednosatnih epizoda istraživat će što znači birati između života koji živimo i onog koji želimo.” Deset epizoda za prvu sezonu kreće u produkciju ovog ljeta.

Katims je, naravno, najpoznatiji kao autor ovdje obožavane sportske drame Friday Night Lights, te gotovo podjednako obožavane obiteljske drame Parenthood. Seriju supotpisuje Jessica Goldberg, koja je s Katimsom radila na Parenthoodu.

Također, ranije prošlog mjeseca Hulu je pridobio svoje dosad najzvučnije glumačko ime, za svoj dosad najzvučniji projekt. James Franco imat će ulogu u ranije naručenoj mini-seriji 11/22/63, baziranoj na istoimenom bestselleru Stephena Kinga. Sveprisutni J.J. Abrams producira mini-seriju, a piše je bivša scenaristica sa Friday Night Lightsa i Parenthooda, Bridget Carpenter.

Radi se spekulativnoj fikciji o putniku kroz vrijeme koji pokušava spriječiti atentat na predsjednika Johna Kennedjya, koje se zbilo na datum po kojem serija nosi naziv. Imat će devet nastavaka.

Komentari (1)
  • sere mi se od ovog jj abramsa, da prostite. napravio lost i pored gomilu gluposti i sad je relevantan. važi…
    ali gledaću zbog franka.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861