Homeland: Pogledajte pilot nove Showtimeove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Homeland: Pogledajte pilot nove Showtimeove serije

Homeland: Pogledajte pilot nove Showtimeove serije

Vjerojatno uvjeren u kvalitetu svoje nove serije, Showtime je danas ponudio besplatno gledanje pilot epizode Homelanda, u nadi da će privući što više pretplatnika do premijere 2. listopada. Video je objavljen i na YouTubeu, ali je dostupan samo u SAD-u.

HitFix je također prenio pilot, no očito su zanemarili regionalne restrikcije u svom playeru, pa ga možete pogledati bez zapreki. Barem zasad. Epizodu čak možete preuzeti, legalno i besplatno, u 720p (1280×720) formatu, sa Brightcove video servisa koji HitFix koristi za streaming.

Najava serije iz našeg jesenskog vodiča, video u dosta lošijoj kvaliteti embeddan u nastavku:

Serija Howarda Gordana, producenta, scenarista, u posljednjim sezonama i showrunnera akcijskog 24 te čestog suradnika sjajnog Tima Mineara (Buffy, Angel, Strange World, The Inside). Supotpisuju je Alex Gansa, koji je sa Gordonom surađivao potkraj 24 te Gideon Raff, neki tip koji čak nema svoju Wiki stranicu. Pf. Po životopisu autora, očekujemo sličan štih kao 24, čini se, samo prizemljeniji i realniji. U glavnim ulogama su Claire Danes, kao CIA-ina agentica koja sumnja da je američki marinac, nedavno pušten iz Al-Qaedinog zatvora te dočekan kao heroj (Damian Lewis), postao neprijateljski obavještajac. Mandy Patinkin i Morena Baccarin također glume u ovoj novoj Showtimeovoj drami. Gledatelji alergični na američku vojno-patriotsku tematiku mogli bi zaobići ovu seriju. Ostali nešto otvorenijeg uma s manje predrasuda mogli bi uživati u vrlo dobrom psihološkom trileru, kažu kritičari, koji gotovo jednoglasno hvale pilot.


3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861