Hell on Wheels obnovljen za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Hell on Wheels obnovljen za drugu sezonu

Hell on Wheels obnovljen za drugu sezonu

Usprkos tome što je gledanost u slobodnom padu još od prve epizode, AMC je obnovio svoju najnoviju sezonu, vestern Hell on Wheels, za drugu sezonu. Kao da ne žele da itko prenese vijest, objavljeno je to dan prije Badnjaka, i to u petak, tradicionalni dan za “iznošenje smeća”, odnosno loših vijesti koje nitko neće pročitati kroz vikend.

Na leđima najgledanije serije kabelske televizije, The Walking Deada, serija je startala odlično – pred 4.36 milijuna gledatelja, uz 1.9 rating. No, gledanost se postepeno osipala, pogotovo nakon kraja prve polovice sezone “Živih mrtvaca”. Polovica ukupnog gledateljstva odustala je od serije, a posljednja emitirana epizoda, sedma u sezoni, zadržala je tek 31% početnog ratinga.

Gledajući stvari s pozitivnije strane, ovo je peta AMC-jeva serija obnovljena nakon prve sezone, od ukupno šest lansiranih. Tek je Rubicon, njihova najbolja serija nakon Mad Mena i Breaking Bada, otkazana u prvoj sezoni.

Tri epizode preostale su u ovoj sezoni, iduća je na rasporedu 1. siječnja, a finale 15. siječnja.

Komentari (1)
  • Veseli me ova vijest, serija mi je draga, ali kao da se nekako cijelo vrijeme bave sporednim stvarima, nikako da se prijeđe na ono glavno.

    Kao kad igraš neku cool igru koja ima glavne i sporedne questove, i ti sad trošiš vrijeme na ove druge. Tako kao da je i slučaj ovdje, atmosfera ok, likovi isto, sve super da se priča bavi glavnim stvarima.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861