Obnovljeni Haven i Boardwalk Empire, Ringer dobio punu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Haven i Boardwalk Empire, Ringer dobio punu sezonu

Obnovljeni Haven i Boardwalk Empire, Ringer dobio punu sezonu

I dok smo s javnih mreža dobili obavijesti o prvim novim otkazanim serijama, na kabelskoj suprotna situacija. SyFy je obnovio Haven, SF dramu temeljenu na romanu Stephena Kinga. Treća sezona emitirat će se iduće godine, a imat će 13 epizoda. SyFy je također objavio informacije o premijeri druge sezone druge SF serije, Being Human, koja kreće 16. siječnja iduće godine, a  6. prosinca stižu božićne epizode Eureke, Warehouse 13 i Havena.

Drugi dio ove vijesti sasvim očekivana stvar – nakon tri emitirane epizode u drugoj, HBO je potvrdio treću sezonu Boardwalk Empirea. Kako je gledanost zadovoljavajuća (ali ništa više od toga), druženje s Nuckyem Thompsonom nastavlja se i u idućoj godini. Glavni serijski adut HBO-a na ovogodišnjim Emmyima odnio je tek jedan glavni (već unaprijed ubilježen Scorsesejev za režiju), ali i sedam “tehničkih” nagrada.

Nadopuna: Ubrzo nakon objave prethodnih dviju novosti, The CW je obznanio narudžbu dodatnih devet epizoda za povratničku seriju Sarah Michelle Gellar, Ringer. Zasad se još čekaju informacije o istom produljenju drugih dviju novih CW-ovih serija, Secret Circle i Hart of Dixie. Ringer se kao prva drama pridružuje drugim serijama koje su dobile takozvani “back nine order”, to su New Girl (Fox), Up All Night, Whitney (NBC) i 2 Broke Girls (CBS).

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861