Haven otkazan, a Marvel i S.H.I.E.L.D. daju novu seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Haven otkazan, a Marvel i S.H.I.E.L.D. daju novu seriju

Haven otkazan, a Marvel i S.H.I.E.L.D. daju novu seriju

Nakon pet sezona, Syfy je odlučio otkazati Haven, seriju koja je krenula kao adaptacija romana Stephena Kinga, “The Colorado Kid”. U suštini, to je šest sezona, jer ova aktualna je bila poduplana i emitira se kroz dvije godine. Završnih 13 epizoda kreće 8. listopada, a autori kažu da su ih ionako koncipirali kao potencijalni završetak priče.

S druge strane, Comedy Central je obnovio svoju komediju Another Period, koja je debitirala ove godine. Natasha Leggero i Riki Lindhome kreirale su “povijesni sitcom” koji parodira reality showove poput onog sestara Kardashian te kostimirane drame poput Downton Abbeyja, dok seriju producira kompanija Bena Stillera.

Ovo je bilo jedno otkazivanje, jedna obnova, a sad jedna potencijalna nova serija. Prošle pilot sezone pretpostavljalo se da će ABC krenuti u razvoj spin-offa Marvelovih Š.T.I.T.-ovaca, projekt je došao na red tek sada. Glavni dvojac potencijalne serije bit će Adrianne Palicki i Nick Blood, koji su u prošloj sezoni S.H.I.E.L.D.-a glumili bivši bračni par; ona je Mockingbird, nekadašnja tajna agentica unutar Hydre, a on Lance Hunter, plaćenik koji surađuje sa SHIELD-ovcima. ABC ovo ne želi nazvati spin-offom jer navodno idu sa “novim smjerom za likove”, što god to značilo.

4 komentara
  • another period mi je super; haven nisam gledao, a htjeo sam, nikako da krenem, dvoumim se između toga i eureke

    • Eureku nisam bas pratio pa….. Haven je bio poprilicno dobar prve 2-3 sezone obzirom od kuda dolazi ali onda su previse zasrali sve. Ali ako nisi do sada pratio onda slobodno preskoci.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861