Game of Thrones se vraća u travnju. Sljedeće godine. – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones se vraća u travnju. Sljedeće godine.

Game of Thrones se vraća u travnju. Sljedeće godine.

Sestre Stark očito ne mogu čuvati tajne. Nakon što je Sophie Turner, poznatija kao Sansa Stark, slučajno potvrdila ono što je dugo vremena kružilo kao glasina, da se Game of Thrones neće vratiti do 2019. – sada je i mlađa sestra, Arya (Maisie Williams), otkrila da šest preostalih epizoda počinje s emitiranjem u travnju te godine. Četvrti mjesec bi bio u skladu s prošlim sezonama.

Osma sezona počela je s produkcijom u listopadu, a rad na šest preostalih epizoda trebao se nastaviti barem do proljeća, no čini se kako će produkcija završiti tek u prosincu. Ove informacije su prilično proturječne, ali kako god bilo – osma sezona televizijske ekrane neće vidjeti još više od godinu dana. Možda i George R. R. Martin do tad napiše još desetak stranica nove knjige. Držimo fige, Đuro!

Prije mjesec dana Home Box Office je također potvrdio da će osma sezona imati šest epizoda. David Nutter će režirati tri epizode, Miguel Sapochnik dobio je dvije, a showrunneri David Benioff i D.B. Weiss režirat će samo finale. Sezonu će napisati David Benioff i D.B. Weiss, Bryan Cogman i Dave Hill.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861