Netflix vraća Sabrinu, malu vješticu, ali u mračnijem formatu nego je znate – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix vraća Sabrinu, malu vješticu, ali u mračnijem formatu nego je znate

Netflix vraća Sabrinu, malu vješticu, ali u mračnijem formatu nego je znate

Streaming gigant Netflix popularizirao je CW-jev Riverdale vjerojatno više nego matična mreža, a sada razvijaju svojevrsni spin-off i prateću seriju. Sabrina the Teenage Witch — iliti Sabrina, mala vještica, kako je bila znana kod nas — izvorno je strip iz sedamdesetih u izdanju Archie Comicsa, a tijekom devedesetih adaptirana je u sitcom s Melissom Joan Hart.

Netflix sada radi na novoj seriji koja će vjerojatno biti nazvana Chilling Adventures of Sabrina te biti bazirana na istoimenom strip-izdanju iz 2014. godine. Autor stripa je Roberto Aguirre-Sacasa, inače autor i showrunner Riverdalea te kreativni direktor Archie Comicsa. Kao i novi strip, serija će biti mnogo mračnijeg tona od izvornika, a pogotovo WB-ove serije koja se vrtjela sedam sezona, od 1996. do 2003. godine.

Bit će to, dakle, ozbiljnija verzija tinejdžerskog lika sa naglašenijim horor-tonovima, smještena u šezdesete. Netflix je već pronašao novu Sabrinu: to je Kiernan Shipka, koju smo upoznali kada je već kao klinka krala scene u sedam sezona Mad Mena.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861