Rade Šerbedžija dolazi u Downton Abbey i glumit će, pogađate, Rusa – serijala.com
Trenutno čitaš
Rade Šerbedžija dolazi u Downton Abbey i glumit će, pogađate, Rusa

Rade Šerbedžija dolazi u Downton Abbey i glumit će, pogađate, Rusa

Downton Abbey popunjava glumačku postavu za petu sezonu, a jučer je objavljeno kako će među novim licima biti i Rade Šerbeđija, jedan od najuspješnijih naših glumaca u Hollywoodu.

Šerbedžija će glumiti — a koga drugo nego Rusa. Točnije, ruskog izbjeglicu koji je pobjegao iz svoje zemlje nakon Ruskog građanskog rata koji se zbio nakon Prvog svjetskog rata.

U ostalim lokalpatriotskim televizijskim vijestima… Goran Višnjić je nedavno dobio ulogu u CBS-ovom futurističkom trileru Extant, gdje će glumiti uz Halle Berry, kao suprug njenog lika.

Dvojac je lani zajedno, doduše kratko, glumio u ABC-jevoj sapunici Red Widow, koja je naposlijetku otkazana nakon osmo-epizodne prve sezone.

10 komentara
   • U ponedjeljak 13.2……moj kom. se odnosio na činjenicu da je to vijest koja je već lagano “stara” jer je službeno objavljena 29.1.14.

     • Ne mislih ništa loše….spektar događaja kojim se bavite i o kojem pišete je,najblaže rečeno,ogroman i na dnevnoj bazi nam dolaze nove i nove vijesti.Mene taj svijet,kao odmor i zanimacija,dosta interesira pa ga se trudim pratiti malo ažurnije na raznoraznim stranama….otuda,i tim povodom,digresija.

    • Trinaesti je bio cetvrtak ;)

     Punom parom bas ne znaci “snima vec par dana”… I tko zna jesu li njegove scene dosle na red?

 • zadnja sezona nije bila tako loša u odnosu na pedposljednju.
  db mi dođe kao softisticirana sapunica sa elementima bajke i obaveznim happy endom, žrtve su tu da bi gledatelje podsejtile kako život nije samo med i mijeko, čak ni u plemstva.
  dobar je rade šerbeđija, nebitno glumi li rusa ili naturaliziranog xy-lona uvijek će biti daleko ispred višnjića. vjerujem i ovaj put odlično odigrati. možda bude i koji zanimljiv dijalog sa granny grantham :D, uvjerljivo najbolji lik ;).

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861