Otkazani Ravenswood, Drop Dead Diva – serijala.com
Trenutno čitaš
Otkazani Ravenswood, Drop Dead Diva

Otkazani Ravenswood, Drop Dead Diva

Dvije su kabelske serije ovog tjedna završile na televizijskom groblju – Lifetimeova Drop Dead Diva te Ravenswood, spinoff Pretty Little Liarsa.

Ovo je zapravo drugo otkazivanje za Drop Dead Divu, koje se Lifetime pokušao riješiti nakon četvrte sezone. Međutim, mreža je postigla novi dogovor sa Sony TV-om oko financija i vratila seriju na svoj raspored. Epizode emitirane nakon uskrsnuća serije uspješno su poslužile kao odskočna daska za dvije nove igrane serije, Devious Maids i Witches of East End – a uz dvije svježe naručene serije (Un-Real i The Lottery), za Divu više nije bilo mjesta. Nadolazeća šesta sezona od 13 epizoda tako će biti ujedno i posljednja.

Također, ABC Familyev Ravenswood gasi se nakon samo deset epizoda. Spinoff iznimno popularne teen serije Pretty Little Liars nije uspijevao zadržati zadovoljavajući dio publike PLL-a te mreža nije gubila vrijeme oko donošenja odluke o sudbini serije. Takav brz potez pomalo je i iznenađujuć s obzirom da ABC Family obično čeka do posljednjeg trenutka da donese odluke o svojim serijama, a najsvježiji primjeri za to su Bunheads i The Lying Game.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861