CSI:NY obnovljen, Suspect Behavior otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
CSI:NY obnovljen, Suspect Behavior otkazan

CSI:NY obnovljen, Suspect Behavior otkazan

CBS nastavlja dijeliti i dobre i loše vijesti – otkazan je spinoff Criminal Mindsa, Suspect Behavior, dok je CSI:NY navodno za dlaku izbjegao istu sudbinu.

Navedene serije bile su još jedine dvije serije sa upitnom sudbinom na CBS-u. Deadline.com također je uvažio postavljeno pitanje nekolicine fanova (između ostalog i moje malenkosti) oko sudbine The Good Wife – serija nije ni u kakvoj opasnosti, kao ni Blue Bloods.

CSI:NY uspio je prevladati nad spinoffom Mindsa iz razloga što mreži donosi ogromne novce zahvaljujući međunarodnoj prodaji. Usprkos uspješnom lansiranju spinoffa i proširivanju svojih franšiza, CBS-u to nije pošlo za rukom kod Suspect Behaviora. Mreža od početka nije bila zadovoljna serijom – tražila je mnoštvo promjena prošle godine u vrijeme upfrontsa, zbog čega je serija i krenula tek u veljači. Gledanost nije bila loša, no za CBS-ove standarde očito nedovoljno visoka. CSI:NY, s druge strane, navodno neće dobiti punu sezonu od 22 epizode, što vrlo vjerojatno znači da će osma sezona procedurala ujedno biti i zadnja.

U drugim vijestima vezanim za CBS, zasad neimenovani sitcom Roba Schneidera ostaje ozbiljan kandidat za midseason, iako mreža još službeno nije otkupila seriju. CBS će sutra (u srijedu) predstaviti svoj jesenski raspored i nove serije.

Komentari (1)
  • Ja ništa ne vjerujem Deadlineu. Lani su tako uvjeravali da Ghost Whisperer nije u nikakvoj opasnosti od otkazivanja -.- pa znamo šta se dogodilo…

    Što se tiče, CM: SB – good riddance. Forrest Whitaker je bio laughable u toj seriji, skoro kao Caruso u Miamiju LOL…. Možda stvarno otkažu Miami?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861