CSI – deseta sezona na HTV-u – serijala.com
Trenutno čitaš
CSI – deseta sezona na HTV-u

CSI – deseta sezona na HTV-u

Putem najave s Hrvatske radiotelevizije:

CSI: LAS VEGAS, X.

Srijeda, HTV2, 16.11.2011., 22:15

CSI: LAS VEGAS vodeća je igrana serija u Americi koja je utrla put svojim nasljednicima i stvorila svjetski fenomen franšize CSI-a, koja uključuje CSI: Miami i CSI: NY. Sve su tri serije najgledanije u svojim terminima i nalaze se među prvih deset svih dramskih serija na američkoj televiziji. Serija se prikazuje u velikom broju zemalja svijeta, gdje su također vrlo visoko rangirane po gledanosti.

CSI je dinamična drama o ekipi forenzičara koji su obučeni da rješavaju zločine proučavajući dokaze. Danju i noću pretražuju mjesto zločina, prikupljaju nepobitne dokaze i nalaze elemente slagalice koji će riješiti slučaj. Šefica smjene Catherine Willows prezaposlena je samohrana majka šarene prošlosti koja odgaja kćer tinejdžericu. Njezinoj ekipi kriminalista u prošloj sezoni pridružio se dr. Raymond Langston koji dobro poznaje zločinački um. Tu su i Nick Stokes koji suosjeća sa žrtvama zahvaljujući vlastitim iskustvima i Greg Sanders, otkvačeni laboratorijski tehničar koji je postao istražitelj na terenu. Forenzičari tijesno surađuju s kapetanom Jimom Brassom, bivšim šefom koji je sada u Odjelu za ubojstva, dr. Albertom Robbinsom, uvijek profesionalnim patologom i Davidom Hodgesom, laboratorijskim tehničarem specijaliziranim za analizu tragova i stranih tvari.

Autor serije je Anthony E. Zuiker, izvršni su producenti Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Naren Shankar, Jonathan Littman, William Petersen, Cindy Chvatal, Ken Fink, a u glavnim su ulogama: Laurence Fishburne (dr. Raymond Langston), Marg Helgenberger (Catherine Willows), George Eads (Nick Stokes), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (dr. Albert Robbins), Wallace Langham (David Hodges), Paul Guilfoyle (kapetan Jim Brass) te Jorja Fox koja se u nekoliko epizoda vraća u ulozi Sare Sidle.

Uloge: Laurence Fishburne (dr. Raymond Langston), Marg Helgenberger (Catherine Willows), George Eads (Nick Stokes), Paul Guilfoyle (kapetan Jim Brass), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (dr. Robbins), David Berman (David Phillips), Wallace Langham (Hodges), Liz Vassey (Wendy Simms), Jorja Fox (Sara Sidle), Marc Vann (Conrad Ecklie), Jon Wellner (Henry Andrews)

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861