Coenovi se ne šale: FX-ova adaptacija Farga okuplja zvučnu postavu – serijala.com
Trenutno čitaš
Coenovi se ne šale: FX-ova adaptacija Farga okuplja zvučnu postavu

Coenovi se ne šale: FX-ova adaptacija Farga okuplja zvučnu postavu

Gotovo svakog tjedna dolaze neki tragovi što to točno kuhaju braća Coen u vlastitoj produkciji velikog projekta sa FX-om, adaptaciji njihovog hvaljenog klasika Farga iz 1996. Primicanjem datuma prve klape serije, koje će se odigrati u kanadskome Caglaryu već do kraja studenoga, Noah Hawley, jedan od autora Bonesa, u ruke dobiva veliki zadatak.

Kako će se Hawley snaći kao glavni i odgovorni za profiliranje fenomenalnog nezavisnog filma u mini-seriju od 10 epizoda, imat ćemo prilike vidjeti na proljeće, iako točan datum premijere još nije poznat. Ipak, oformljavanje jake glumačke postave dosta hrabri… Uz već najavljene Billyja Boba Thorntona i Martina Freemana (dvojac koji će između ostalih nositi i producentske titule) na setu serije pridružit će im se Bob Odenkirk, Glenn Howerton, Kate Walsh i Oliver Platt.

Bob Odenkirk, omiljeni Saul Goodman iz Breaking Bada i budućeg vlastitog spin-offa, odigrat će zamjenika šerifa Billa Olsona, dok je zvijezda serije It’s Always Sunny in Philadelphia, Glenn Howerton, dobio ulogu lokalnog osobnog trenera Dona Chumpha. Kate Walsh (Private Practice) portretirat će ex-striptizetu sa svojim problemima i majku dvoje neobuzdanih tinejdžera, a Olivera Platta je uvijek dobro vidjeti u osebujnim karakternim rolama. Glumca nominiranog za Golden Globe i Emmya (The Big C, Lucky Them, Chef, Kill the Messenger) gledati ćemo kao kralja supermarketa u Minnesoti.

Rano je još za prognozu kakvu će nam grotesku ova skupina servirati, no činjenica koliko su Joel i Ethan Coen dosta dugo grizli za ovaj projekt daje nadu u jednu jako interesantnu nadolazeću tv-adaptaciju.

2 komentara
  • Polažem velike nade u ovaj projekt. Fargo je jedan od mojih najdražih filmova a braća Coen već su se odavno iskazali kao uspješni u velikim filmskim projektima. Thumbs up!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861