Da Vinci’s Demons: prvi pogled na drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Da Vinci’s Demons: prvi pogled na drugu sezonu

Da Vinci’s Demons: prvi pogled na drugu sezonu

Prvi trailer za drugu sezonu Starzovih Da Vinci’s Demonsa, čiji nas povratak očekuje na proljeće, premijerno je prikazan tokom vikenda na New York Comic Conu. Povijesna fantazij autora Davida S. Goyera prati neispričanu priču o jednome od najvećih umova koji je ikad živio, Leonardu da Vinciju, tijekom njegove burne mladosti u renesansnoj Firenzi. Dakako, na dosta osebujan i ne nužno povijesno točan način.

Sjetimo se, riječ je o seriji čiji je pilot privukao 2,14 milijuna gledatelja, te tako oborio Starzov rekord za najgledaniju premijeru originalne serije. Obnova za drugu sezonu tada nije dugo čekala. U njoj nas pak dočekuje Firenza u kaosu zbog zavjere obitelji Pazzi i Leonardo da Vinci (Tom Riley) mora pomaknuti granice svog tijela i uma za obranu grada od sila Rima.

Dok Medici idu do nezamislivih granica u borbi s novim prijetnjama, da Vinci nastavlja svoju potragu za Knjigom lišća i otkriva tajnu prošlost svoje majke. Da Vinci će doći do zaključka da vodi smrtonosnu utrku u svojoj potrazi – pojavljuju se novi neprijatelji koji imaju veće sile čak i od pape Sixtusa. Njegova potraga će ga odvesti u daleke zemlje i prisiliti ga da ponovno razmotriti sve što je znao o svijetu i svojoj povijesti.

7 komentara
  • Izgleda da je Starz odlučio ubosti love i druga sezona ovako iz trailera izgleda fenomenalno. A jeftina produkcija je do sada bio jedini nedostatak ove sjajne serije

  • nije loša prva sezona, ali ovo je jedna od serija koja se gleda kad nema apsolutno ništa drugo

  • Nazalost,kako sam ocekivao nije ispala,te sam odustao,jer ne volim da gledam nesto jer “moze da se gleda kad nema nista drugo”,jer uvek ima nesto drugo,pametnije

  • zabava, čista zabava bez ikakvih pretenzija da bude nešto što nije tj. ozbiljno, mudro i dubokoumno. i kao takva, pohvale s moje strane.

    dobro me nasmijala 6 epizoda. nisam ljubitelj dosadašnjih goyerovih uradaka al u toj epizodi si je fakat dao oduška. čist solidno je ispalo. ne znam glumca koji je utjelovio tepeša ali je bio odličan.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861