Čekala su se “čak” dva tjedna: Boardwalk Empire obnovljen za petu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Čekala su se “čak” dva tjedna: Boardwalk Empire obnovljen za petu sezonu

Čekala su se “čak” dva tjedna: Boardwalk Empire obnovljen za petu sezonu

Samo dva tjedna čelnici HBO-a čekali su s odlukom. Jedna od njihovih perjanica, Boardwalk Empire, dobila je i petu sezonu, koja je najavljena za rujan 2014. godine. Obnove serija nakon dvotjednog emitiranja ionako su već HBO-ova tradicija.

Štoviše, predsjednik mreže Michael Lombardo u tolikoj je mjeri oduševljen rezultatima serije, sjajnom ekipom i radom što ispred, što iza kamere da je drži “kao klasu samu za sebe” i da obnova tu definitivno nikada nije bila ni upitna.

Kakva-takva potvrda je došla i od ponekad čangrizavih Emmy glasača na prošlotjednoj ceremoniji, kada je Bobby Cannavale u opakoj konkurenciji odnio nagradu za najboljeg sporednog glumca, a dok su im prethodni tjedan već sjela četiri kipića u tehničkim kategorijama. Ova velika i sjajna serija, koja pomalo živi u sjeni drugih velikih i sjajnih serija, sa četvtrom sezonom krenula je 8. rujna, a kao i obično imat će 12 epizoda.

Već su stigla ili pristižu mnoga glumačka pojačanja u već i tako golemoj postavi. Tu su Jeffery Wright (Quantum of Solace, The Hunger Games: Catching Fire), Ron Livingston (Office Space, Band of Brothers) te Patricia Arquette (Medium). Wright glumi mafijaša Valentina Narcissea koji upravlja Harlemom, a Thompsonu poručuje čuvenu da “samo kraljevi razumiju jedni druge”. Livingston se pojavljuje kao poslovni čovjek koji se zbližava sa Gillian Darmody, dok Arquette glumi vlasnicu bara koji preprodaje alkohol u vremenima prohibicije.

Pročitaj još

Sjajna sezona je u tijeku, a nova na putu. Svijet Nuckya Thompsona nikad nije bio intrigantniji…

2 komentara
  • Odlična vijest…nakon sinoć odgledanog pilota Hostagesa gledao sam novu epizodu BE…nebo i zemlja,u Hostagesu mi je sve po nekakvoj špranci i predvidljivoa ovdje treba malo i razmišljati i gledati sa pažnjom…vrhunska serija.

  • Sasvim očekivana odluka, serija je svakom epizodom sve bolja i bolja. Bucscemi briljira u ulozi Nuckyja a i ostatak glumačke postave je izvrstan.

    Već dugo među mojih top 10 najdražih serija :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861