Boardwalk Empire obnovljen za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Boardwalk Empire obnovljen za četvrtu sezonu

Boardwalk Empire obnovljen za četvrtu sezonu

Boardwalk Empire

Nimalo iznenađujuće HBO je danas obnovio svoju povijesnu dramu Boardwalk Empire za četvrtu sezonu.

Predsjednik mreže Michael Lombardo bio je pun hvalospjeva za seriju i ljude koji iza nje stoje, a ponosan na seriju i može biti. Kao što navodi HitFix, Empire nažalost nije toliko sjajan na dodjelama nagrada (iako ne odlazi praznih ruku s njih), ali prilično je konstantan što se tiče broja gledatelja za mrežu. Preko sedam milijuna gledatelja gledalo je premijeru treće sezone na različitim platformama. Svakako velik uspjeh u današnje vrijeme.

Boardwalk Empire svoju treću sezonu nastavlja u nedjelju na američkom HBO-u, koju naši gledatelji mogu gledati samo dan kasnije na HBO Adriji.

4 komentara
  • [Sakrij]ajde dobro, povlačim dio loših kritika :D, ali ne mogu proboljet što su maknuli đimija, s vremenom bi preuzeo primat hehe jer glavni i nije nešto poseban, a njegova šizofrena mati i dalje po starom. đizssss, sad su joj uvalili i dvojnika.[/sakrij]

  • Kraj fenomenalne 3.sezone…Iako sam bio skeptičan nakon Jimmyevog ubojstva smatram da je to bio nevjerovatno hrabar potez scenarista,a upravo je zbog takvih poteza najkvalitetnije serije dolaze sa HBO-a.Carstvo Poroka je remek djelo i jedna od najboljih serija u povijesti u rangu Žice i Sopranosa.Uz pohvale standardno briljantnom Buscemiju i ostaloj glumačkoj postavi posebno bih pohvalio izvedbu Bobbya Cannavaleja u ulozi Gypa Rosettija,lika koji je zamijenio Jimmya.Cannavale je ukrao cijelu sezonu odigravši svoju ulogu do savršenstva i stvorivši jednog od najpamtljivijih i najkompleksnijih gangstera u povijesti…Usudio bih se reći u rangu Vita Corleonea i Tonya Montane.Cannvale je inace vrlo cijenjen kazališni glumac(nominacija za Tony),a poznat je po televizijskim ulogama u Nurse Jackie i Herojima iz Strasti.U Carstvu Poroka je ostvario ulogu karijere i smatram da je velika greška što ga producenti nisu ostavili u još jednoj sezoni.Jedva čekam četvrtu sezonu!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861