NBC naručio kompletne sezone za Revolution, Go On i The New Normal – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC naručio kompletne sezone za Revolution, Go On i The New Normal

NBC naručio kompletne sezone za Revolution, Go On i The New Normal

Svi smo očekivali FOX-ovo otkazivanje The Mob Doctora, no umjesto toga, dobili smo pozitivniju vijest – NBC je naručio kompletne sezone za svoje tri nove serije – Revolution, Go On i The New Normal.

Sve tri serije startale su nadprosječno dobro za mrežu (doduše, uz manju konkurenciju), a i uz pad gledanosti posljednjih par tjedana održavaju se na sasvim solidnoj razini. Revolution vrlo dobro iskorištava moćan lead-in kojeg pruža The Voice, uspješno premješten na jesenski dio sezone. Kao dugo iščekivana serija koja je razočarala mnoge, pa tako i nas, Revolution redovito ponedjeljkom u 22h završava na prvom mjestu po gledanosti. Go On i The New Normal čine novi blok sitcoma kojeg je NBC uspio pokrenuti utorkom, a trenutno su gledaniji i od nekad popularnog bloka četvrtkom.

Trend NBC-a na četvrtom mjestu ove je sezone prekinut – kao uvjerljivo nadmoćna mreža ponedjeljkom te sa snažnim rasporedom utorkom i petkom, čini se kako je (barem zasad) u NBC udahnut novi život.

Preostala dva sitcoma, Animal Practice i Guys With Kids, na drugom su kraju spektra – sa mizernom gledanošću teško da će ijedna doživjeti 2013. godinu, osim ako čelnici mreže ne odluče udovoljiti Jimmyu Fallonu te žrtvovati pola sata na svom rasporedu za mušku Whitney. Mreži ove jeseni još preostaje Chicago Fire od novih serija, koji starta u srijedu, 10. listopada.

3 komentara
      • Pa na break-u. Znaš, ona ljetna stanka za serije?….Ma ono kad prikažu određeni broj epizoda pa onda dođe ljeto i svi su vanka, niko ne gleda tv. To ti traje neka 3 mjeseca i onde se većina serija vraća. Tako i Supernatural. Nadam se da sam bija od pomoći.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861