Andie MacDowell u Lone Staru – serijala.com
Trenutno čitaš
Andie MacDowell u Lone Staru

Andie MacDowell u Lone Staru

Lone Star, jedna od najzanimljivijih novih drama za jesensku sezonu, koju smo nepošteno izostavili sa našeg popisa 10 obećavajućih novih serija, pojačava već impresivnu glumačku postavu.

Andie MacDowell navodno je blizu poptisivanja ugovora za gostujuću ulogu u seriji. Bila bi to njena prva velika televizijska uloga (nakon “Jer ja to zaslužujem” reklama).

Jedne od glavnih uloga u novoj Foxovoj drami imaju Jon Voight, iskusni filmski glumac koji je televizijski angažman već imao u 24, te Adrianne Palicki, poznata po ulozi Tyre u Friday Night Lightsima.

Lone Star je drama smještena u Teksasu, o prevarantu koji vodi dvostruki život sa dvije različite žene, kćeri naftnog tajkuna na jednoj strani, te naivnom djevojkom 600-tinjak kolimetara dalje, sve zakopano pod tonom laži. Na obje strane svojim šarmom i snalažljivošću nastoji okrenuti veliku lovu.

Prve kritike govore da se doista radi o jednom od najkvalitetnijih i najambicioznijih pilota nove televizijske sezone, sa tek rijetkom negativnom kritikom.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861