Poznata lokacija snimanja Terra Nove – serijala.com
Trenutno čitaš
Poznata lokacija snimanja Terra Nove

Poznata lokacija snimanja Terra Nove

I dok su neki još uvijek pod dojmom zbog odgode, producenti su se uspjeli dogovoriti oko mjesta snimanja. Bit će to Queensland u dalekoj Australiji. Točnije, jugoistočni dio na kojemu bi se trebalo provesti najviše vremena.

Snimanje je također pomaknuto za jedan mjesec, počet će u listopadu, a za studijski dio će se pobrinuti Village Roadshow Studios. Izvršni podpredsjednik produkcije FOX-a, Jim Sharp je ovom prigodom izjavio kako želi da ova ambiciozna serija izgleda potpuno drugačije od ostalih, stoga je Queensland bio najbolji izbor.

Ima pravi izgled, teren, klimu, te još masu pogodnih stvari, a svi su vrlo uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju početak snimanja. Inače, Spielberg je već posjetio spomenutu lokaciju, budući da je tamo obavio snimanje nekih scena za ratnu dramu The Pacific.

Za kraj valja spomenuti i osnovne stvari. Prva sezona imati će 13 epizoda, pratit će jednu obitelj koja s mnoštvom ljudi putuje stotinu milijuna godina u prošlost, u potrazi za boljim životom. Međutim, ono što će ih tamo dočekati je potpuno suprotno od očekivanja. Producenti obećavaju epsku obiteljsku pustolovinu punu akcije, efekata, dinosaura i tko zna čega sve još ne…

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861