Američki The Bridge k nama stiže pet dana nakon premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
Američki The Bridge k nama stiže pet dana nakon premijere

Američki The Bridge k nama stiže pet dana nakon premijere

Sljedeću novu FX-ovu seriju, jednu od najzanimljivijih ovog ljeta, regionalni Fox Crime emitirat će samo pet dana nakon originalne američke premijere. The Bridge, adaptacija skandinavske serije Broen, preko Bare kreće 10. srpnja, dok će je domaći gledatelji na Foxu Crime moći gledati ponedjeljkom u 20.50, s početkom 15. srpnja.

Na granici između El Pasa i Juáreza dvoje detektiva, jedan iz Sjedinjenih Američkih Država i jedan iz Meksika, prinuđeni su surađivati kako bi ulovili serijskog ubojicu čije su žrtve s obiju strana granice. Misteriozni serijski ubojica ima agendu. Kroz razvoj događaja uviđamo da je njegova motivacija educiranje naših likova i gledatelja o ljudskim i društvenim pitanjima na tjednoj bazi.

Autori su Elwood Reid, scenarist-producent sa Hawaii Five-0 te Meredith Steiehm, scenaristica i producentica na Homelandu te autorica CBS-ovog Cold Casea. Američki FX ima vrlo, vrlo dobar omjer uspjeha i promašaja pa smo prilično optimistični ususret premijeri. Američkoj televiziji očajno trebaju dobre i uspješne strane adaptacije za poboljšanje očajno lošeg skora.

Nakon prve sezone i trinaest epizoda FX-ove adaptacije trebala bi uslijediti i druga sezona originala, zasad planirana za kraj godine.

10 komentara
 • Zaista sjajna vijest!
  Očito privilegija življenja u EU,hahahahahaha….(a ja,bedak,bio skeptičan)

 • ovo izgleda zanimljivo, nego zašto se otkazuju bolje serije od lošijih npr. revolution dobio drugu sezonu, a cult i zero hour su otkazane??

  • Cek, koje serije među nabrojanima su dobre? :))

   Uglavnom, gledanost. I to je to. Serije ne nalaze publiku, iz nekoliko stotina razloga, a one gledanije (ili dovoljno gledane) opstaju.
   “Loše” serije bivaju otkazane, “loše” serije bivaju obnovljene. “Dobre” serije bivaju obnovljene, “dobre” serije bivaju otkazane.

   • a neznam vala, šta sam god počeo gledat brzo je otkazano (jednostavno neznam odabrat seriju šta li već?!?!). Tako mi je bilo i sa Flash Forward, Rubicon, The Event, Awake… Ne kažem da su to sad neke ultra mega dobre serije al su mi gledljive bile. Da bar ima neki ultimatum u početku stvaranja serije da se zna koliko će biti sezona da se fino zaokruži priča i gotovo, ovako non stop cliffhangeri :(( barem meni

 • koliko se to hoce (nece) razlikovati od originala? Pogledao ga nedavno pa ono, ako je prica ista da ne gledam 2x isto.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861