Amazon odmah obnovio Transparent za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Amazon odmah obnovio Transparent za drugu sezonu

Amazon odmah obnovio Transparent za drugu sezonu

Hrabro i nadobudno, Amazon je odmah s početkom jeseni na svom streaming servisu Prime Instant Video izbacio kompletnu prvu sezonu svoje posljednje nove serije, Transparent. Reklo bi se da su zadovoljni odazivom publike i korisnika, jer serija je dva tjedna potom obnovljena za drugu sezonu. Zasad, Amazon samo kaže da će nove epizode debitirati negdje tijekom 2015. godine.

To je njihova druga obnova neke serije za drugu sezonu i prva iz druge serije narudžbi novih serija koja je imala svoj debi. Komplicirano, a? Ostale tri su Bosch, Mozart in the Jungle i postapokaliptični The After Chrisa Cartera. One još nemaju datume premijera. Lani su debitirali Alpha House i Betas — dvije serije iz prvog niza pilota — prva je obnovljena, dok druga nije.

Transparent je crnohumorna drama o disfunkcionalnoj obitelji u kojoj Jeffrey Tambor glumi najstarijeg člana, a naziv serije ujedno je i igra riječi na račun glavnog lika — transseksualnog roditelja. Dosta intimna karakterna drama — kao što je, recimo, Rectify — zasad je najbolje ocjenjena nova serija ove jeseni, iako definitivno neće biti za svakog.

Usto, prošli tjedan Amazon je naručio dvije nove serije iz trećeg niza pilota — to su drama Hand of God sa Ronom Perlmanom i Garretom Dillahuntom u glavnim ulogama, te komedija Red Oaks koju producira (ali ne režira niti piše) Steven Soderbergh.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861