Amazon naručio prve serije, uključujući Alpha House sa Johnom Goodmanom – serijala.com
Trenutno čitaš
Amazon naručio prve serije, uključujući Alpha House sa Johnom Goodmanom

Amazon naručio prve serije, uključujući Alpha House sa Johnom Goodmanom

Amazon je krenuo sa narudžbama svojih prvih originalnih serija iz vlastite produkcije. Snimljenih četrnaest pilota dali su narodu da odabere, a narod je izabrao komedije Alpha House i Betas, te još tri animirane serije namijenjene klincima. Prve dvije naručene komedije ujedno imaju i dva najzvučnija imena — Johna Goodmana i Eda Begleyja mlađeg.

Ranije smo pisali o Amazonovom procesu razvoja serija koji je krenuo transparentnijim putem te gledateljima ponudio na izbor sve snimljene pilote, dajući publici da izravno sudjeluje u izboru. Amazon kreće skromno i nisu to pretjerano ambiciozne, ni skupe serije, no ne može svatko krenuti u stilu pijanog ruskog milijunaša, poput Netflixa.

Od serija koje su izvisjele, najzvučniji bio je Zombieland, adaptacija istoimenog filma, kojeg je publika dobrim dijelom popljuvala, a jedan od scenarista iziritirano konstatirao “dobro, ionako ga ne zaslužujete, gadovi nezahvalni.” Selekcijski proces (zasad) nije prošla ni satirička emisija Onion News Empire sa Jeffreyjem Tamborom.

Alpha House je politička satira u kojoj Goodman ima jednu od glavnih uloga, a Bill Murray i Stephen Colbert pojavili su se u pilotu kao gosti. Betas prati nadobudne inovatore Silikonske doline, sa Beaglyjem kao glavnim glumačkim imenom.

3 komentara
  • Zombieland je po meni uvreda za istoimeni film, tako da nemam neke nade za ovo ostalo. Ovaj Betas… to je neki nastavak SyFy-evog Alphasa? haha Doduše imena tipa Goodman i Murray mi ipak daju nekakvu nadu.

  • Prvih par minuta Zombielanda (pilota serije) su bili genijalni i mislio sam da će to biti nekakva energična, prozračna komedija (po atmosferi možda nešto u stilu filma Anchorman), a ispalo da je riječ o zamornoj, dosadnoj, glupoj, kritično neduhovitoj seriji. Tako da mi je drago što nije prošla.

    Alpha House je bio sasvim ugodno iskustvo, a ni Betas također nije razočarao i za očekivati je da se svidi nadobudnim IT-evcima. Drago mi je da su se odlučili upravo na te serije.

  • Alpha Hosue me ugodno iznenadio a ja sam tip gledatelja koji uopće ne gleda komedije, tako da thumbs up :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861