Obnovljeni Family Guy i Cleveland Show – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Family Guy i Cleveland Show

Obnovljeni Family Guy i Cleveland Show

Već smo pisali da su na Fox-u sve animirane komedije obnovljene za iduću sezonu, no stižu dodatne dobre vijesti za sve fanove serija Family Guy i The Cleveland Show.

Kako prenosi Deadline, čeka se samo službena objava za medije: animirane uspješnice Family Guy i njegov spinoff  The Cleveland Show, autora Setha Macfarlanea, produžene su za sezonu 2012/13, što znači da ćemo ih gledati i ovu, ali i sljedeću jesen. The Cleveland Show je trenutno u svojoj drugoj sezoni, što znači sa ovom obnovom ima zagarantirane još dvije sezone. Family Guy je trenutno u svojoj devetoj sezoni i također su mu zagarantirane još dvije.

Zbog produljenog vremena produkcije animiranih serija, koje obično traje desetak mjeseci, obnove se ugovaraju mnogo ranije nego obične serije.

Da stvar bude još bolja Fox je odlučio objaviti i detalje za nove serije. Napoleon Dynamite, nastao prema istoimenom filmu prati asocijalnog tinejdžera u svakojakim dogodovštinama. Jon Heder i Efren Ramirez (koji su glumili Napoleona i Pedra u filmu) posuditi će svoje glasove i u animiranoj verziji. Trenutno je naručeno šest epizoda a kada će se točno početi prikazivati sljedeće sezone još uvijek se ne zna. Allen Gregory je animirana komedija koja prati mladog sedmogodišnjeg genijalca koji mora pohađati osnovnu školu sa svojim vršnjacima unatoč činjenici da je genijalac. Glas glavnome liku daje Jonah Hill (Superbad). Kada će se navedena serija početi emitirati i koliko je epizoda naručeno još uvijek se ne zna, samo se zna da je naručena za sljedeću sezonu.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861