FOX naručio još Burgersa – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX naručio još Burgersa

FOX naručio još Burgersa

Uranjene narudžbe novih sezona stižu sa svih strana (Fringe, NBC-evi sitcomi, American Dad,…), a ovaj put dobre vijesti dolaze za novopridošlu animiranu seriju, Bob’s Burgers.

FOX je naručio drugu sezonu od 13 epizoda, a preostale serije FOX-ovog animiranog bloka (The Simpsons, The Cleveland Show, Family Guy, American Dad) već su obnovljene za iduću sezonu. S još dvije animirane serije u pripremi (Napoleon Dynamite, Allen Gregory), FOX će vjerojatno kroz cijelu iduću sezonu izmjenjivati serije u svom nedjeljnom bloku.

Bob’s Burgers startao je ovog siječnja nakon utakmice američkog nogometa pri čemu je bio izložen brojnoj publici. Otada je gledanost drastično pala, no stabilizirala se na brojci koja je zadovoljavajuća za mrežu. Posljednja nova epizoda, emitirana iza reprize Simpsonsa, imala je 2.2 rejting u A18-49.

7 komentara
 • Planirao sam odustati od gledanja nakon prvih par epizoda, ali postalo je čak dosta dobro u zadnje vrijeme. Ona epizoda sa slikama zivotinskih anusa posebice :)))

  Pocelo je prilicno bezlicno, ali napreduje iz epizode u epizodu. Voicework mi je super, ne samo Benjaminov i Schaalin, nego i od ostalih.

  Zapravo, kraj u zadnje vrijeme napornih Family Guya i American Dada (koje uglavnom jos gledam, iz nekog razloga), godinama bezlicnih Simpsona i Cleveland Showa od kojeg sam odustao na pocetku – Burgers mi je najbolji dio Animation Dominationa.

 • Burgersi su JEDINI dio animation dominationa kojeg ja redovno pratim. :) Tu i tamo bacim oko na Family Guy, a Simpsonse pogledam dvaput godišnje.

  Ima nešto u seriji što mi je simpatično i posebno, i kao što kažeš, glasovi su fenomenalni.

  • Ma morao bi maknuti sa favoritesa FG i AD da mi se vise ne pojavljuju na RSS-u, a kad vidim, stavim skinut… Uglavnom “potrošim” tak da stavim timer na tv-u na pola sata i zaspim u pola epizode.

 • Ja sam bio odustao, al sam vidio da su zadnje epizode dobile dobre ocjene pa ću vjerojatno pogledat sve u komadu kad završi sezona.

 • Archer i Bob’s burgers su mi na samom vrhu. Ovi ostali foxovi animirani crtaci nisu ni prineti…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861