Kristen Bell se vraća na male ekrane – serijala.com
Trenutno čitaš
Kristen Bell se vraća na male ekrane

Kristen Bell se vraća na male ekrane

Showtime nastavlja s ekspanzijom broja originalnih serija – nakon uspješnog lansiranja dvije nove serije ove godine (Shameless, Episodes), mreža je upravo naručila još dvije – House of Lies i Homeland, prenosi Deadline.

Obje su serije dobile narudžbu od 12 epizoda. House of Lies je polusatna komedija s Donom Cheadlom (Crash, Hotel Rwanda) i Kristen Bell (Veronica Mars, Forgetting Sarah Marshall) u glavnim ulogama. Homeland, autora Howarda Gordona (24), je drama o potencijalnom terorističkom napadu na SAD, s Mandyem Patinkinom (Dead Like Me, Criminal Minds), Claire Daines (Temple Grandin, Stardust) i Damianom Lewisom (Life) u glavnim ulogama.

Sa Showtimea su rekli kako vjeruju da će obje serije samo nadograditi već postojeći pedigre mreže. Nije poznato kad će početi s emitiranjem.

Showtime, koji trenutno emitira povijesnu dramu The Borgias te dramedije United States of Tara i Nurse Jackie, ovog će ljeta emitirati nove sezone Weedsa i The Big C, te novu seriju Web Therapy. Najesen se vraća Dexter, a za početak iduće godine predviđene su nove sezone Shamelessa, Episodesa i Californicationa.

2 komentara
  • nisam ti siguran da je homeland nastao prema knjizi. koliko ja znam homeland je baziran na izraelskoj seriji “Prisoners of War” ilitiga Hatufim.

    • U pravu si, pročitao sam “based on an Israeli novel”, a ne “series” na Deadlineovom članku. Zahvaljujem. ;)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861